Здравейте на всички, ето че след толкова притеснения и подготовка дойде и отмина.Отидох с приятелката ми на време т.е без десет минути за да не чакам ,от студентските години знам че чакането пред кабинета е най тежкото.И така точно в 15,00 часа се появи преводачката, която ме попита дали съм аз и че ме очакват, след което станах и влязох.Още с влизането си г-жа Бушард се усмихна и ме поздрави, подкани ме ако искам да си оставя палтото на закачалката ,аз така и постъпих.След това изкарах папката с оригиналните документи, при вида и тя попита това ли са оригиналите а аз отговорих че това е моят живот до момента при което се разсмяхме и двамата.Попита ме дали разбирам какво ми говори и аз кимнах в знак на одобрение.Продължението беше относително кратко още в началото ми каза, че аз по принцип съм одобрен по документи и че тя всъщност иска да свери дали всичко е така.Разгледа ми дипломите, след това трудовите книжки (понеже са две) накрая ме попита дали още работя в същото предприятие и с какво се занимава ?
Следващият въпрос беше защо искате да емигрирате и защо точно Квебек, отговорих и, а какво правите в свободното си време обичате ли да ходите на кино ,аз потвърдих и ме попита кой е последния филм на който съм ходил ,но тъй като скоро не бях ходил на кино и отговорих че не си спомням но по тв. съм гледал казах и нещо за филма и това беше краят.Отговори ми да се успокоя че съм одобрен.Аз имах въпрос към нея и си го зададох, положението е следното предстои ми женитба скоро ,каква точно е процедурата за съпругата ми и тя беше така любезна да ми отговори и дори накара преводачката да ми преведе всичко за да е сигурна че съм я разбрал.
Общо взето всичко беше по добре отколкото съм си представял, отговори ми че събирам 64 точки предполагам по старата система, пожелавам на всички на които им предстои късмет.
P.S.Аз съм икономист(счетоводител) на 29 год.,магистратура и бакалавърска степен също счетоводство, средно специално образование хладилен техник без стаж.Счетоводител от 6 год.
Фр.6/7 и Англ.7/8
моето интервю на 05.12. от 15,00 ч
моето интервю на 05.12. от 15,00 ч
I tova shte mine
Честито Приятели,
Нека от сега нататък се увеличават прекрасните моменти и преживявания в геометрична прогресия
, и се сбъднат всичките ви мечти !!!
Вие го заслужавате !!!
Късмет !!!
Нека от сега нататък се увеличават прекрасните моменти и преживявания в геометрична прогресия

Вие го заслужавате !!!
Късмет !!!
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
04.06.2009 - Accusé de réception