Goqlmo chudene se chudq kakvo da pravq minah predi izvestno vreme intervuto sam no sega sum s priqtelka . Ne prastam dok za bukorest zastoto ne sum siguren a i priqtelkata mi ne e sigurna dali e gotova da se omuji, dali iska da napusne semejstvoto si i ot kjude da nameri vsichki pari da plati taksi. Ne sum egoist no ne moga da i pomogna s golqma suma ?! Ne mi se chaka poveche no me e strah che ako si zadvija procedurata sam v posledstvie ste sujelqvam che ne sum go napravil na tozi etap, ako se ojenq moje sled mesec tq da reshi che ne e gotova da zamine, ili puk kato otidem tam da reshii che ne moje bez roditelite si !?
Chudq se i za srug variant koito mislq che ne e obsujdan vuv foruma!? da se probvame da i vzemem studentska viza, da pojivem zaedno v CA i da reshim dali ni e pisano da ostanem zaedno(pisahme na UQAM i ot tam otgovoriha che moje da prehvuli i produlji vtori kurs pri tqh neznam tova pismo dali nqma da i pomogne za studentska viza), ot druga strana kato otidem tam ako reshim da se ojenim kakuv li ste e nejniq statut !?
SuPER sum oburkan !?

ste ocenq vseki suvet !