kagete molia
kagete molia
moge li na interviuto da se pokagat snimki kato dopalnitelno dokazatelsvo 4e rabotia kato ingener agronom .Primerno snimki na poleto ili do niakoi konbain.
Re: kagete molia
Що да не може. Ама ще трябва и да обясниш нещо по снимкитеnemalp написа:moge li na interviuto da se pokagat snimki kato dopalnitelno dokazatelsvo 4e rabotia kato ingener agronom .Primerno snimki na poleto ili do niakoi konbain.

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- Kan_Tangra
На мен това ми изглежда като нелепа шега. Най-лесната работа е да се преоблечеш и дегизираш като комбайнер или агроном и да се щракнеш на полето на фона на някой комбайн.
Ами тогава аз да се снимам пред един компютър (прав и подпрян на монитора, и загледан в далечината), за доказателство, че съм програмист. Може и да приложа снимките на интервюто за работа, и да оставя конкуренцията дето разчита само на кърлинг далеч зад гърба си.
Ами тогава аз да се снимам пред един компютър (прав и подпрян на монитора, и загледан в далечината), за доказателство, че съм програмист. Може и да приложа снимките на интервюто за работа, и да оставя конкуренцията дето разчита само на кърлинг далеч зад гърба си.

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
- Helena
Re: kagete molia
Хайде сега, и снимки на къраnemalp написа:moge li na interviuto da se pokagat snimki kato dopalnitelno dokazatelsvo 4e rabotia kato ingener agronom .Primerno snimki na poleto ili do niakoi konbain.

Виждам жизнерадостния коментар на народа и затова ще напиша още нещо. Един познат направи точно това. Занесе цял албум със снимки от всички периоди на трудовата си история и това( по неговите думи) доста се е харесало на имиграционния офицер.
Както каза Танграта, много е лесно да се снимаш пред някой комбайн или каруца....да така е... но ако тези снимки са от примерно десетгодишен период?.... ще излезе че човека от рано се е подготвил за интервюто почвайки да се фотографира ли? Пък и явно снимките означават нещо за хората щом и те самите в някои случаи ги изискват... като доказателство за съвместно съжителство например....
Конкретно на въпроса на nemalp - Носи снимки, там ако прецениш ги показвай... ако искаш и комбайн закарай на Московска 9 ...стига да ти е от полза
Както каза Танграта, много е лесно да се снимаш пред някой комбайн или каруца....да така е... но ако тези снимки са от примерно десетгодишен период?.... ще излезе че човека от рано се е подготвил за интервюто почвайки да се фотографира ли? Пък и явно снимките означават нещо за хората щом и те самите в някои случаи ги изискват... като доказателство за съвместно съжителство например....
Конкретно на въпроса на nemalp - Носи снимки, там ако прецениш ги показвай... ако искаш и комбайн закарай на Московска 9 ...стига да ти е от полза

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"