Подаваме си документите за permanent residents и искат хората преведени дипломи за 8 клас и техникум (в моя случай).
Искам да питам - преводите може ли да се направят тук, в Монтреал - легализирани, заверени, там каквото трябва (ако да, имате ли някакави координати ?) или трябва това да се свърши в БГ, за да мине там през Министерство на Образованието и да му нафраскат печатите?
Мерси
Превод на диплома за 8 клас & техникум
Превод на диплома за 8 клас & техникум
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
Re: Превод на диплома за 8 клас & техникум
Извинявай, но за какво точно ти искат дипломата за 8-ми клас?edelwais написа: Подаваме си документите за permanent residents и искат хората преведени дипломи за 8 клас и техникум (в моя случай).
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Наистина незнам какво да кажа.
За първи път чувам такова нещо. До сега което знам е че се показваше превод на последното образование което си посочил. А аз дори нямам за 8-ми клас защото като започнах средно ми зеха за основното и не ми я върнаха.
Та ако ми я поискат я нямам, но ние вече минахме слава Богу през това.
Но спред мен само се опитват да затрудняват. Ако искат само преводи .... ми преведете ги.
За първи път чувам такова нещо. До сега което знам е че се показваше превод на последното образование което си посочил. А аз дори нямам за 8-ми клас защото като започнах средно ми зеха за основното и не ми я върнаха.
Та ако ми я поискат я нямам, но ние вече минахме слава Богу през това.
Но спред мен само се опитват да затрудняват. Ако искат само преводи .... ми преведете ги.
Ми де да знам
казаха дипломи за всичко освен за Elementary School. Ама и аз като се замисля, май дипломата от 8 клас ми я взеха кат ме приеха в техникума.... Малеее, каква разправия ще падне с тия документи....
А уж имахме почти всичко готово... (да съм чел!)
P.S. Само се притеснявам да не се психират другите кандидат-емигранти - положението при нас е, че подаваме от Канада, от Temp. Worker статут - де да знам, може да е различно....
А уж имахме почти всичко готово... (да съм чел!)
P.S. Само се притеснявам да не се психират другите кандидат-емигранти - положението при нас е, че подаваме от Канада, от Temp. Worker статут - де да знам, може да е различно....
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.