Става дума за младо семеиство стоматолози (около 30-33 годишни) .Наясно са че там не могат да практикуват без лиценз.Въпросът е може ли да кандидатстват по федералната програма или задължително е необходимо предварително лицензиране?Тоест ако кандидатстват сега , канадските власти ще признаят ли наличието на висше образование-нищо че нямат право да практикуват или им признават само средното.С англииския нямат проблеми , с необходимите средства предполагам също !
(по незнаини причини официалния имиграционен саит не ми се отваря и затова моля даите линк към списъка с професиите ако го има и на друг саит).
Имам въпрос относно кандидатстване на стоматолог ?
- bliasaka
- Блясъчко Мечтателник
Re: Имам въпрос относно кандидатстване на стоматолог ?
canon написа:(по незнаини причини официалния имиграционен саит не ми се отваря и затова моля даите линк към списъка с професиите ако го има и на друг саит).
Sluchaino da imash PMS? (niama nishto protiv jenite,prosto pitam)canon написа:Знам ,че се отваря без проблем , но не и от компа с които съм в момента.ще пробвам утре от друг .
a kakво е ПМС? Постановление на Министерски Съвет ли ?bliasaka написа:canon написа:(по незнаини причини официалния имиграционен саит не ми се отваря и затова моля даите линк към списъка с професиите ако го има и на друг саит).Sluchaino da imash PMS? (niama nishto protiv jenite,prosto pitam)canon написа:Знам ,че се отваря без проблем , но не и от компа с които съм в момента.ще пробвам утре от друг .
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Понякога Уиндоус прави проблемиbliasaka написа:canon написа:(по незнаини причини официалния имиграционен саит не ми се отваря и затова моля даите линк към списъка с професиите ако го има и на друг саит).Sluchaino da imash PMS? (niama nishto protiv jenite,prosto pitam)canon написа:Знам ,че се отваря без проблем , но не и от компа с които съм в момента.ще пробвам утре от друг .