Kanadsko posolstwo w Sofiq

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
gogo

Kanadsko posolstwo w Sofiq

Мнение от gogo »

Nqkoj chul li e neshto nowo po tozi wypros ili wsichko zamrq?
Zdrawe i kysmet na wsichki!
Botzo

Мнение от Botzo »

Ми до колкото знам има в Атина а има и в Букорещ. Познайте дали ще влязат в разходи да отворят в София. Естествено че не. Няма никаква друга причина освен тази че на българите не им е удобен Букорещ за имиграция. А те и без това вече се стремят да я ограничат защото за Квебек им дават сертификати по-лесно. Та губенето на документи по пощата и разните там неуредици са допълнителен филтър. И ако си сложим ръка на сърцето и се поставим на тяхна страна ще видим че са прави. Ако ние бяхме граждани на една просперираща държава щяхме да мислим по същия начин. Да ама не сме.

Просто няма да има.
Аватар
ivsi
Обратна връзка:

Мнение от ivsi »

Ама нали обещаха да отворят и тук! Дали има някакво развитие?
joro

Мнение от joro »

ivsi написа:Ама нали обещаха да отворят и тук! Дали има някакво развитие?
Споко де, тая работа не става за един ден, до юни месец ще умуват къде да го построят, после ще трябва да се отделят средства от бюджета и т.н. абе след около 2 години най-рано може да стане посолството
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Molson

Мнение от Molson »

dokolkoto znam se zamislia da ima posolstvo, no po-rano ot dve - tri godini niama da viidi bial sviat. takava iim e politikata, v avganistan nalivat milioni a edno posolstvo v bg neshtat da napraviat. interesni hora sa tova kanadcite.
Аватар
ivsi
Обратна връзка:

Мнение от ivsi »

Това е ясно, но нали уж преди нова година казаха, че до няколко месеца ще има посолство.
Заключено