Трябва да ви кажа че Линда е страхотна.Минахме за 40 минути.Върви главно по документите, ГОВОРИ ЯСНО И ВСИЧКО Й СЕ РАЗБИРА.Пита ме Защо Квебек, за приятелите и какво правя в свободното си време.Казах й че играем на компа с големия ми син и ме пита коя ни е любимата игра и как се играе.Никакви странични въпроси, усмихва се през цялото време и ти помага ако закъсаш.Вторият човек каза само три думи-oui, non, и en voiture.На анг ме пита какво съм правила сутринта, кога сме пристигнали в София и къде сме отседнали.Аз малко се оплетох с английския , ама....всичко мина добре.Това е общо взето.Някой ако иска нещо да ме пита.Важното е да не се притеснявате, което е невъжможно, ама гледайте бързо да се съвземете и да говорите каквото ви дойде на ум.Успех на всички!!!!! Да поясня само,че аз съм с фр.гимназия и може и затова да ми се е струвало лесно, ама мисля че всички ще се справят .Мадам е страхотна!
За rorcho
Ами на 32 години съм омъжена с 2деца на 8 години и на 10 месеца.Мъжа ми е със техникум.Завършила съм МИО в УНСС София .Средно в езикова гимназия.Работя в даначното в Ст Загора но сега съм в Майчинство. Смело и късмет на всички.