Welcome To Winnipeg
Welcome To Winnipeg
Zdraveite vsichki,
Az se premestih naskoro ot Calgary vav Winnipeg, po prichina sledvane.
No ne poznavam vse oshte oshte nikakvi balgari tuk. Ako ima balgari,koito
da chetat tova saobshtenie ,shte se radvam mnogo da se zapoznaem i vidim.
Az se premestih naskoro ot Calgary vav Winnipeg, po prichina sledvane.
No ne poznavam vse oshte oshte nikakvi balgari tuk. Ako ima balgari,koito
da chetat tova saobshtenie ,shte se radvam mnogo da se zapoznaem i vidim.
-
- simplyaven
- Обратна връзка:
mi te i za tuka kazvat, che e mnogo vetrovito, az dosega ne sam otletqla
zavisi kade si zivqla predi tova - az sam ot Sofia, kato zaduha mi izglezda dosta po-zle ot tuka... ako si ot Plovdiv, sigurno shte ti se vidi dosta studeno... ama chestno kazano, teq razkazi kak vremeto shte te tormozi sa mi malko absurdni, zashtoto tuk vsichki sme s koli (ako sega nqmash, shte si kupish dosta po-burzo otkolkoto v BG), a v BG az nqmah kola prez poslednata 1 godina i da visnesh na spirkata na -20 v Sofia mi se struva dosta po-nepriqtno ot tova da se navresh v kolata na -30 v Regina

zavisi kade si zivqla predi tova - az sam ot Sofia, kato zaduha mi izglezda dosta po-zle ot tuka... ako si ot Plovdiv, sigurno shte ti se vidi dosta studeno... ama chestno kazano, teq razkazi kak vremeto shte te tormozi sa mi malko absurdni, zashtoto tuk vsichki sme s koli (ako sega nqmash, shte si kupish dosta po-burzo otkolkoto v BG), a v BG az nqmah kola prez poslednata 1 godina i da visnesh na spirkata na -20 v Sofia mi se struva dosta po-nepriqtno ot tova da se navresh v kolata na -30 v Regina

- simplyaven
- Обратна връзка:
- simplyaven
- Обратна връзка:
chakambliasaka написа:chakai,zimata oshte ne e doshla

Edin kolega ot Winipeg deto raboti ot 2 godini pri nas v Calgary mi kaza che te durzhali rekorda za naj-dulag period v kojto temperaturite ne sa se kachvali nad -40 C - 6 weeks.simplyaven написа:chakambliasaka написа:chakai,zimata oshte ne e doshlato ne bqha razkazi za taq zima, ne beshe chudo! da vidim kakvo i e, che samo slusham i to tuka vav foruma predimno, koeto predpolagam znachi, che bolshinstvoto saforumci sa zivqli tuk
logichno izglezda, nali? togava komentarite biha bili na mqsto

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Ami nali vizhdash - edni uchat, drugi sa zavurteli glavata na durzhaven sluzhitel, ta dazhe i te samite sa se uredili da si klatiat krakata za smetka na danukoplatcite.bateto написа:Az pak se 4udq za6to horata izbirat kato destinaciq Uinipeg .sled kato si padat po uestern laif stail Kalgari i Edmonton sa kade ,kade po dobar variant kato vazmojnosti za rabota ot moje bi naj prosta6kiq grad na Kanada.
Tova e majtap molia da ne mi se vruzvate!

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
- simplyaven
- Обратна връзка: