Четох доста назад как се спонсорира родител и се чудех някой пробвал ли е да спонсорира родител като Live-in-caregiver.
Много моля за мнения на хора, които имат действителен опит по поставения въпрос. Защото 4 години чакане ми се струват наистина доста.
Дали можеш да спонсорираш примерно като детегледачка собствената си майка или тъща на собствените си деца.
Мерси предварително.
Може ли да се спонсорира родител по пр. Live-in-caregiver
-
Re: Може ли да се спонсорира родител по пр. Live-in-caregive
Струва ми се , че няма да има много мнения тук от "отговарящи на изискването" хора :")Watermelon1 написа:...Много моля за мнения на хора, които имат действителен опит по поставения въпрос. ...

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
-
Ako te odobriat kato nujdaesht se ot caregiver, ako roditelia moje da dokaje obrazovanie i staj po 'spetsialnostta' i ako meje da premine meditsinskite bi triabvalo da niama problem.
Interesen kazus naistina, problema e che dori ako shemata raboti ne e prilojima za dvamata roditeli, osven ako se izchakat 2te godini za podavane na dokumenti za PR.
Interesen kazus naistina, problema e che dori ako shemata raboti ne e prilojima za dvamata roditeli, osven ako se izchakat 2te godini za podavane na dokumenti za PR.
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."