Може ли да се спонсорира родител по пр. Live-in-caregiver

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Watermelon1

Може ли да се спонсорира родител по пр. Live-in-caregiver

Мнение от Watermelon1 »

Четох доста назад как се спонсорира родител и се чудех някой пробвал ли е да спонсорира родител като Live-in-caregiver.

Много моля за мнения на хора, които имат действителен опит по поставения въпрос. Защото 4 години чакане ми се струват наистина доста.

Дали можеш да спонсорираш примерно като детегледачка собствената си майка или тъща на собствените си деца.

Мерси предварително.
Аватар
Mark

Re: Може ли да се спонсорира родител по пр. Live-in-caregive

Мнение от Mark »

Watermelon1 написа:...Много моля за мнения на хора, които имат действителен опит по поставения въпрос. ...
Струва ми се , че няма да има много мнения тук от "отговарящи на изискването" хора :") :beer:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Alina

Мнение от Alina »

хмм, интересен казус. Но ако това беше възможно нямаше ли всички вместо да спонсорират родителите си да са ги вкарали досега по този начин. Нещо явно куца в този случай.
Alina
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

Ako te odobriat kato nujdaesht se ot caregiver, ako roditelia moje da dokaje obrazovanie i staj po 'spetsialnostta' i ako meje da premine meditsinskite bi triabvalo da niama problem.

Interesen kazus naistina, problema e che dori ako shemata raboti ne e prilojima za dvamata roditeli, osven ako se izchakat 2te godini za podavane na dokumenti za PR.
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Заключено