Към преминалите вече интервю - въпросите на Английски?
Към преминалите вече интервю - въпросите на Английски?
Бихте ли споделили какви бяха въпросите коити ви задаваха на Английски, че май съм го позабравил след толкова учене по Френски...
DCS - 03.04.2006
Accuse de .. - 05.05.2006
Date d'entrevue - 02.11.2006 - O.K.
Успех на всички!
Accuse de .. - 05.05.2006
Date d'entrevue - 02.11.2006 - O.K.
Успех на всички!
-
- Обратна връзка:
Здрасти Savi, принципно според мен въпросите на английски са от сорта: говорите ли английски, къде сте го учили, колко време сте се занимавали и смятате ли, че английският ви език е по-добър от френския за момента.
Значи на първите въпроси отговорите са повече от ясни, но на последния не те съветвам да споделяш, че английския ти е по-добре, защото така може да те поразходи из въпросите, защот тогава избра френската част и да почне да твърди, че ти няма да ходиш в Квебек, както беше писал Nikito
При мен се получи нещо много забавно, докато си говорех английски, се обърках на няколко пъти с френски думи, и като ме пита дали мисля, че англ. ми е по-добър, аз споменах, че тя самата вижда как вече съм го забравил за сметка на френския ;о) Поне я видях да се усмихва
Успех.
Значи на първите въпроси отговорите са повече от ясни, но на последния не те съветвам да споделяш, че английския ти е по-добре, защото така може да те поразходи из въпросите, защот тогава избра френската част и да почне да твърди, че ти няма да ходиш в Квебек, както беше писал Nikito

При мен се получи нещо много забавно, докато си говорех английски, се обърках на няколко пъти с френски думи, и като ме пита дали мисля, че англ. ми е по-добър, аз споменах, че тя самата вижда как вече съм го забравил за сметка на френския ;о) Поне я видях да се усмихва

Успех.
Az znam che ti znaesh che az znam 

Здравейте!
При нас въпросите на английски бяха следните:
1.Говорите ли английски?
2.Къде и колко време сте го учили?
3.Практикувате ли го и с кого?
И аз се обърквах с френския, но нямаше проблем.
Успех!
При нас въпросите на английски бяха следните:
1.Говорите ли английски?
2.Къде и колко време сте го учили?
3.Практикувате ли го и с кого?
И аз се обърквах с френския, но нямаше проблем.
Успех!
30.01.2006 DCS
20.10.2006 Date d'entrevue-УСПЕШНО!
3.11.2006 Documents Bucarest
17.01.2007 Barcodes
20.02.2007 Formulaires medicaux
09.03.2007 OK
Покана за Визи 05.04.2007
7.05.2007-ВИЗИ
12.06.2007-вече в Монреал
20.10.2006 Date d'entrevue-УСПЕШНО!
3.11.2006 Documents Bucarest
17.01.2007 Barcodes
20.02.2007 Formulaires medicaux
09.03.2007 OK
Покана за Визи 05.04.2007
7.05.2007-ВИЗИ
12.06.2007-вече в Монреал
Нека и аз да се присъединя към canat - английският също е много важен, няма съмнение, винаги един bilingue ще има повече шансове за работа, тъй като знанието на езици се оценява високо. Моите заявени нива бяха 12/12 за английски и 8/8 френски. Това изобщо не провокира въпроси или съмнения, че имам някакви намерения да се заселя във Ванкувър например. Единственият въпрос на английски беше "Къде сте учили английски език?" като Mme дори не ме остави да отговоря изчерпателно, а след началната ми фраза махна с ръка да спра да говоря. Единственото, което има значение е реалната оценка на знанията, нито по-ниска, нито по-висока... Не мисля, че нивата на знания по английски език трябва да бъдат умишлено занижавани, каквито "съвети" бях чела из форума...