Към преминалите вече интервю - въпросите на Английски?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
savi

Към преминалите вече интервю - въпросите на Английски?

Мнение от savi »

Бихте ли споделили какви бяха въпросите коити ви задаваха на Английски, че май съм го позабравил след толкова учене по Френски...
DCS - 03.04.2006
Accuse de .. - 05.05.2006
Date d'entrevue - 02.11.2006 - O.K.

Успех на всички!
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Здрасти Savi, принципно според мен въпросите на английски са от сорта: говорите ли английски, къде сте го учили, колко време сте се занимавали и смятате ли, че английският ви език е по-добър от френския за момента.

Значи на първите въпроси отговорите са повече от ясни, но на последния не те съветвам да споделяш, че английския ти е по-добре, защото така може да те поразходи из въпросите, защот тогава избра френската част и да почне да твърди, че ти няма да ходиш в Квебек, както беше писал Nikito :)

При мен се получи нещо много забавно, докато си говорех английски, се обърках на няколко пъти с френски думи, и като ме пита дали мисля, че англ. ми е по-добър, аз споменах, че тя самата вижда как вече съм го забравил за сметка на френския ;о) Поне я видях да се усмихва :)

Успех.
Az znam che ti znaesh che az znam :)
Аватар
emoipoli

Мнение от emoipoli »

Здравейте!
При нас въпросите на английски бяха следните:
1.Говорите ли английски?
2.Къде и колко време сте го учили?
3.Практикувате ли го и с кого?
И аз се обърквах с френския, но нямаше проблем.
Успех!
30.01.2006 DCS
20.10.2006 Date d'entrevue-УСПЕШНО!
3.11.2006 Documents Bucarest
17.01.2007 Barcodes
20.02.2007 Formulaires medicaux
09.03.2007 OK
Покана за Визи 05.04.2007
7.05.2007-ВИЗИ
12.06.2007-вече в Монреал
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

goworite li angliiski
kakwo e hobito wi
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
helen

Мнение от helen »

малко тъп въпрос, но да попитам све пак :oops:

а какво да правят тези, на които английският им наистина е по-добър и все пак са се заели с френския.
все пак и английския носи точки :?:
canat

Мнение от canat »

ezizite sa bogatstvo. Kolkoto poveche ezizi znaesh, tolkova po-dobre!
Ozeni se realno po angliiski i uchi zasileno frenski.
(i ot angliiskogovoreshtite strani zaminavat emigranti za Quebec!)
chouette

Мнение от chouette »

Нека и аз да се присъединя към canat - английският също е много важен, няма съмнение, винаги един bilingue ще има повече шансове за работа, тъй като знанието на езици се оценява високо. Моите заявени нива бяха 12/12 за английски и 8/8 френски. Това изобщо не провокира въпроси или съмнения, че имам някакви намерения да се заселя във Ванкувър например. Единственият въпрос на английски беше "Къде сте учили английски език?" като Mme дори не ме остави да отговоря изчерпателно, а след началната ми фраза махна с ръка да спра да говоря. Единственото, което има значение е реалната оценка на знанията, нито по-ниска, нито по-висока... Не мисля, че нивата на знания по английски език трябва да бъдат умишлено занижавани, каквито "съвети" бях чела из форума...
Заключено