Iskam da popitam kvo vi e mnenieto otnosno medicinskite analizi / prou4vaniq / izsledvaniq, deto pravqt kompanii kato Anapharm za farmacefti4nite firmi.
Davat dosta mano no dali e bezopasno spored vas?
Sy6to neka tiq deto imat opit s tva go spodelqt, az li4no se o6te ne moga da nabavq opit po razli4ni pri4ini, dva pyti hodq i ne stana.
Botzo weche ne e uchastnik waw wofruma, toj imashe opit, mozhe da se porazrowish nazad w temite. Inache az imah edin kolega, kojto kato student taka se e izdarhzal, ama opredeleno ne beshe v red
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
bateto написа:Botco Prezident....na Anafarma.
Glada na kavo li ne ni u4i,po edno vreme Botcata ni dava6e akal da hodime da galtame hapove kato opitni mi6ki.
Имам доста познати лекари,които ми разказват че докато са били студенти във Варна така са изкарвали някой-друг лев! Тарифата е 400лв. за 1-2 седмици престой в Терапията! Всеки ден им правели задължителен
преглед и после по живота! Давали им някакви лекарства от рода на аналгин и аспирин! На такива сладка работа можело да се уредят само студенти по медицина! Според мен и в Канада би трябвало да е нещо подобно.
ramone написа:Имам доста познати лекари,които ми разказват че докато са били студенти във Варна така са изкарвали някой-друг лев! Тарифата е 400лв. за 1-2 седмици престой в Терапията! Всеки ден им правели задължителен
преглед и после по живота! Давали им някакви лекарства от рода на аналгин и аспирин! На такива сладка работа можело да се уредят само студенти по медицина! Според мен и в Канада би трябвало да е нещо подобно.
Mi ne znam ma v Canada mai baq si4ko e naopaki v sravnenie s BG a i ne samo s neq.