Зъболекар в GTA?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Любо
Обратна връзка:

Зъболекар в GTA?

Мнение от Любо »

Някой ползвал ли е зъболекарски услуги в GTA като зъболекарят да е българин.
Търся българин зъболекар в GTA.
Ако някой е ходил при такъв и има добри отзиви, моля да ми пише ЛС!
ЛС за да не го обвини някой в реклама.
Благодаря!
Нема лабаво
Аватар
miro_m
Обратна връзка:

Мнение от miro_m »

Dr.Simeon Minkov,Rosedale Medical Centre,600 Sherbourne Str.,suite 409,Toronto,tel:416-922-3049,-tova e tochno parvata sgrada ujno ot Bloor.

Ne mislia che tochno tova bi triabvalo da se kvalificira kato reklama-zabolekar e neobhodim na vseki-a tozi e i vav centarat,no koi znae.Naistina zabolekariat e mnogo dobar,s mnogo dobra aparatura.Cenite sa mu malko po-niski ot srednite ,no moge bi e samo za plashtane v broi.Obadi se predvaritelno za rezervacia-ako e speshno-mislia che vinagi moge da te smesti niakak si.
Dano da sam bil polezen.
toncho

Мнение от toncho »

аз трудно си харесвам зъболекар но съм много доволен от армани, и като човек е много точна:
Dr. Christina Armani
720 Spadina Avenue, Suite 502
(416) 944-1441
Който може нещо - го прави, който не може - учи другите, който не може да обучава - ръководи.
Galadriel

Мнение от Galadriel »

Моята зъболекарка е Др. Кети Делигрудева но тя е в Мисисага. Аз много я харесвам и никога не ме е страх да ходя на зъболекар при нея и от 4 години е зъболекарка на нашето семейство. Неиния адрес е 71 King Street West, Suite 405, Mississauga, ON, L5B 4A2 i telefona i e 905-279-7475. Мисля че приема нови пациенти! Дано зъбите ви да са здрави за да няма човъркане блах!
jess

Мнение от jess »

Керстин Попова-Мисисага има и адреса в Хоризонти.
Заключено