Zdraveite pak,
oste edin interesen vapros?
Vlizame 2007 v EU, kak stojat nestata s podavane na dokumenti prez Vienna ili Berlin? Vav forima cetoh, ce iskat da si prebivavast v stranata ot izvestno vreme - kolko e tozi period?
(kak tocno se dokazva? Samo s Meldebestaetigung za Deutschland?)
Mersi za otgovorite!
Kandidatstvane prez Berlin ili Vienna - Poneje BG v EU 07
-
- Обратна връзка:
Обясняваш по какви причини пребиваваш трайно в Германия, което е повода да искаш документите ти да се разглеждат от посолството отговорно за тази страна като след това прилагаш и копие на виза от която е видно, че имаш право да пребиваваш там за период от поне още една година напред.
Не мисля че ЕС се третира като единна политическа общност от държавите извън него и влизането ни в него по никакъв начин не променя взаимотношенията ни с други държави.
Не мисля че ЕС се третира като единна политическа общност от държавите извън него и влизането ни в него по никакъв начин не променя взаимотношенията ни с други държави.
Ne moga samo da razbera zasto ste trjabva da objasnjavam sled 2007 pricini za prebivavane a i kakva viza ste prilagam za napred kato takava njma da sastestvuva? E moje da si predstavja ce iskat postojanna registracija i izvesten prestoi...koeto pak e malko otnocitelno, ama aide...Junior написа:Обясняваш по какви причини пребиваваш трайно в Германия, което е повода да искаш документите ти да се разглеждат от посолството отговорно за тази страна като след това прилагаш и копие на виза от която е видно, че имаш право да пребиваваш там за период от поне още една година напред.
-
- Обратна връзка:
Без да съм специалист доколкото разбирам наистина вече няма визи, но само ако сме на госи или си стоим по цяла година там като туристи, което трудно би се тълкувало като "постоянно пребиваване". За работа, а може би и за учене все още остават старите условия - визи.
Остава варианта просто да си богат и да си живееш там като "хайделбергски студент".
Остава варианта просто да си богат и да си живееш там като "хайделбергски студент".