Vypros

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
nadya marinova

Vypros

Мнение от nadya marinova »

Mersi za pojelanieto.Imam vypros,ako nqkoi moje da ni dade informaciq.Myjyt mi beshe dve godini v Angliq.Iskat mu svidetelstvo za sydimost ot tam za tozi period , kogato podavame dokumenti za vizi.Znae li nqkoi kak i ot kyde da go izvadim-ot tam ili ot posolstvoto im tuk?
canat

Мнение от canat »

Аватар
Doktora

Re: Vypros

Мнение от Doktora »

nadya marinova написа:Mersi za pojelanieto.Imam vypros,ako nqkoi moje da ni dade informaciq.Myjyt mi beshe dve godini v Angliq.Iskat mu svidetelstvo za sydimost ot tam za tozi period , kogato podavame dokumenti za vizi.Znae li nqkoi kak i ot kyde da go izvadim-ot tam ili ot posolstvoto im tuk?
Защо ви трябваше да пишете къде и за колко време сте били?
Грешка!
Док........
TROUBLEMAKER
Аватар
aneda
Обратна връзка:

Мнение от aneda »

Свидетелството за съдимост от чужда ддържава се взима или на място в държавата или от посолството на съответната държава в България.
Имам личен опит тъй като вадих от Румъния такова. Аз предпочетох да го направя на място в Румъния тъйкато е близо и ми отне 3 дена, а в посолството щеше да стане по-бавно.
nadya marinova

Мнение от nadya marinova »

e,do anglia niama da ide spetsialno.imame mnogo priateli tam,no predpolagam,4e se polu4ava li4no.a kolko li vreme ste otneme tuk v posolstvoto?
canat

Мнение от canat »

nie go vzehme ot stranata bez da hodim tam, chrez priateli, pratihme im palnomoshtno.
Dobre shte bade da namerish telefon/e-mail adres i da pitash direktno v UK
kakvo e neobhodimo i dali mozhe chrez palnomoshno.

Vizh i tuk:
http://www.britainusa.com/faq/showfaq.asp?SID=433

A za posolstvoto tuk:
http://www.britishembassy.gov.uk/servle ... 8245018664
Заключено