Пътешествие в Южна Америка
Пътешествие в Южна Америка
Здравейте всички,
През февруари 2007 година планирам самостоятелно пътешествие за около 1 месец до Южна Америка.
Понеже засега съм сам си търся съмишленици, с които са споделим това невероятно приключение.
Програмата е горе-долу следната: Сантяго - Мендоса - изкачване връх Аконкагуа - Буенос Айрес - Водопадите Игуасу - Сау Пауло - Рио де Жанейро, но това все пак подлежи на уточняване, като зависи основно от участниците.
Който има приключенски дух,свободно време и малко парички е добре дошъл
През февруари 2007 година планирам самостоятелно пътешествие за около 1 месец до Южна Америка.
Понеже засега съм сам си търся съмишленици, с които са споделим това невероятно приключение.
Програмата е горе-долу следната: Сантяго - Мендоса - изкачване връх Аконкагуа - Буенос Айрес - Водопадите Игуасу - Сау Пауло - Рио де Жанейро, но това все пак подлежи на уточняване, като зависи основно от участниците.
Който има приключенски дух,свободно време и малко парички е добре дошъл
хм, едно време "Планинец" правиха експедиция до Аконкагуа и не изглежда да е лъжица за всеки, т.е. трябва да си доста добре подготвен даже за "туристическия маршрут" - тогава достигналите бяха само 2-ма. Доколкото си спомням, това е най-голямата денивилация в света - от равнината до върха над 5000 м. Ето малко полезна информация за там:
http://www.climbingguidebg.com/modules. ... =0&thold=0
http://www.climbingguidebg.com/modules. ... =0&thold=0
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
В Перу и Еквадор бях това лято. Незабравимо преживяване. Сега основната цел е Аконкагуа. Няма никакъв проблем от алпийски характер. Нужно е само добра аклиматизация, която естествено ще направим. За Игуасу и Рио няма какво да кажа. А Боцо май се изгуби някъде. Може да се е и върнал в Аржентина, неговата предишна родина.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
и аз ти завиждам, аз бях се записал за такава експедиция преди дестина години и никога не се осъществи поради преждевременната ми иммиграция в канада...
внимавайте с кражбите - експедицията ги бяха окрали ....като ме нямаха мен да ги пазя
внимавайте с кражбите - експедицията ги бяха окрали ....като ме нямаха мен да ги пазя

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.