И ние успяхме:)))))))

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
jadi

И ние успяхме:)))))))

Мнение от jadi »

Днес мина успешно още едно интервю :lol: НАШЕТО!Трябваше да започне в 11.00 часа,но ни поканиха с малко закъснение и всичко се започна в 11.20.Такаааааааааа, влезнахме в една малка стаичка мадам усмихната ни посрещна, ръкувахме се, поздравихме се и......започна съществената част.Госпожата започва с обяснения за това какво изисква цялата процедура за получаването на сертификата(тоест точките които трябва да се покрият).Явно при всеки интервюто протича по коренно различен начин.Ние неможем да се облачем, че сме били измъчвани.....даже напротив,Мадам е много любезна и мила,тя е дошла за да ни пуска и останах с убеждението че прави всичко възможно да се съберат заветните точки от кандидатите.....това не е мъчение а начин ако на някои нещо му липсва да се покрие с нещо друго,нещо което ще е в полза на кандидат емигранта.Искам да кажа да не се шашкате и да не си мислете, че жената иска да ви мъчи -просто иска от вас най доброто това което ще ви помогне за събирането на необходимите точките.Минават отговори само с ДА и НЕ.Наистина необича да и се теглят локуми...кратко и ясно. Усмихвайте се....наистина УСМИХВАЙТЕ СЕ, мен в момента устата ме боли но честно казано си заслужава :D Когато ви пита нещо,а вие не я разберете не поглеждайте веднага към преводачката помолете я пак да повтори....повярвайте ми това и харесва повече,защото вижда че имате желание сами да се справите :wink: Дори ако пак не я разберете ще го повтори но вече по друг начин просто и по елементарно,100% вече ще разберете въпроса.Ако незнаете какво да отговорите а разбирате въпроса...не го мислете много,много просто говорете да види че лексиката ви е добра дори и с малко повече граматични грешки,обича да води разговор, дори и стана забавно на едно изречение казано от мен ....но се усмихна и ми каза да повторя....тогава се получи.Наистина не си подсказвайте!!!!!!И будете спокойни аз в началото бях притеснена но това май изобщо не ми помагаше...после си казах "Абе аз какво тукааааааааааа все едно кой знае какво" и ето, че дори забравих бг-то и съм писана франкофон :lol: Наистина обаче се гордея с френския който показах, и с този на мъжът ми.За въпросите които ми задаваше какво да ви кажа....ами по документите: работа,образование,знание за Квебек и по малко странични въпроси, но те са елементарни така че всеки би могъл да се оправи.Ако и се стри нещо подозрително пита доста и след време пак :wink: Много мислете върху това какво искате да работите като начало.....макар че май само работа във фабрика и се харесва да чува :lol: .Така...за въпросите ви казах( по формулярите), за общите въпроси за всеки е различно мен ми говореше за шансоните дали ми харесва да слушам кои изпулнители,къде и с кой говоря френски,мужът ми го накара сам да прецени на какво ниво е :wink: беше скромен а тя доволна:)))))Ами това е от мен,просто не се притеснявайте, понякога е нужно да се съгласявате с нея , но не и да се принизявате,дръжте на достойнството си всички ние сме най-добрите :wink: Ако съм забравила нещо питайте и УСПЕХ на всички след нас!!!!!
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

на мъжа ти какви въпроси му зададе и горе-долу колко на брой
колко точки беше писала и с каква професия си?
имате ли деца и какво ви пита за децата..

честито! супер сте!
само така
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Малееееееееее с колко грешки съм го написала обачеееееее...май наистина съм си забравила българския :wink: А за прекрасния ни френски благодарим на нашата учителка Цонка Тянкова.....страхотна е,много ни тормози но си заслужаваше.А сега продължаваме с нея уроците и ще ставаме още по-добри.
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

На мъжът ми му зададе въпроси за образованието,стажа,дали работи,какво работи,какво точно прави.Къде е учил френски,откога ходи на частни уроци...ами горе-долу това бяха всички въпроси към него.Аз съм педагог...знаете ли обаче ми направи впечатление че тя май приема това което имаш като повече стаж(което според мен е редно)а не това което си учил,но пак казвам при всеки е различно.
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

super, merci
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
DND

Мнение от DND »

Поздравления с успеха :D
Можете ли да ми дадете координати на Вашата учителка?
Аватар
Valerydi

Мнение от Valerydi »

Браво.Такива мнения като вашето е необходимо на следващите който ще се явяват на интервю.Защото се спичам вече и мисля че ще си забравя и името даже.В кой хотел е най - удобно да се отседне преди интервюто.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Честито :beer2:
canat

Мнение от canat »

Bravo Jadi! Tvardi balgari sme!!!
Imam edin vapros kam teb - kaza, che si pedadog - madam ne te li machi
po tozi povod? Za permi i dr. takiva? Ti kakvo i kaza, che mislish da rabotish?
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

Да,педагог съм, но мадам не ме пита абсолютно нищо по въпроса,дори не ме попита дали смятата да работя като учител там:))))Може теб да те попита ти си се подготви за да няма изненади.Успех!!!И смело :wink:
canat

Мнение от canat »

Jadi, ti kakvo nivo na frenski deklarira v doc.?
Аватар
jadi

Мнение от jadi »

DND координатите на нашата учителка са:Интегра(намира се в двора на една куща точно срещу сградата на Техническия университет,отпред има часовникарско ателие),тел. е 032/628-729.Голям професионалист,педагог и перфекционист.....досега всички които сме учили при нея сме си минали успешно интервюто.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Успех!Най-хубавото предстои!Абе направо сте я скъсали тази мадам от началото на интервютата и всички успешни,как да не се радваш!Хайде :beer:
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
desisa

Мнение от desisa »

Браво jadi!!! Разбили сте я!!!
Много съм щастлива като чувам такива новини!
Успех и лека процедура занапред!!!
-------------------------------------------------------
ninaLILA

chestito

Мнение от ninaLILA »

chestito,nie byahme predi vas ,radvam se che ste uspeli
Заключено