Da chakam ili da ne chakam,pomognete!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
zmeikinq

Da chakam ili da ne chakam,pomognete!

Мнение от zmeikinq »

Kajete kak da postapq ima li smisal da podavam dokomenti predi da sam si vzela diplomata za vis6e?mart mesec mi e za6titata, moga li da mina samo s akademi4na spravka za semestrialno zavar6ila?Na 24 sam specialnost prostranstven dizain,s angliiski i u4a v momenta frenski?Blagodarq vi predvaritelno.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

ако пуснеш сега, няма да можеш да представиш документ за висшето, но ако средното ти е конвертируемо по новите условия от вчера, можеш. Ти преценяваш, направи си теста и ще разбереш
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
vanio

Мнение от vanio »

За да пуснеш сега ти трябва да им изпратиш дипломите с които разполагаш, както и документите за изкарани курсове, с продължителност поне 1 година. Значи дипломата за висше не можеш да им я изпратиш в момента и съответно губиш точките за съответното образование, които могат да ти дадат. Те не признават академични справки и всякакви други форми на доказване на образование освен дипломи за ЗАВЪРШЕНО такова. Така, че моят съвет е да изчакаш и през това време да се постараеш да си подобриш останалите показатели
vanio
zmeikinq

blagodarq za otgovorite !

Мнение от zmeikinq »

Napravih si testa ,polujitelen e.No kakvo ot tova ni6to ne zna4i.A trqbva li posledno da imame deklaraciq ot priqtel koito da ni posre6tne ili ne?Toi e kanadec?
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

za priatela zabravi tiku 6to go videh v pravenika i e otpadnalo , za dok ako si napravi6 truda da si smetne6 to4kite i minava6 58t sas sredno puskai kato im pi6i 4e prez mart se diplomira6 tova vednaga 6teti gi vdigne to4kite za intervito no smetni 58 sas sredno ubrazovanie!!! i kasmet , nese bavi s DCS (pone az izgubih s novia pravelnik) vsi4ko se zatvaria i stava vse po trudno (li4no mnenie)
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

Ако кандидатстваш сама, необходимо е да събираш 50 точки, за да те допуснат до интервю. Ако сте семейство, тогава са необходими 58.
zmeikinq

Oh olekna mi merci za poiasnenieto.

Мнение от zmeikinq »

Prebroih si to4kite mnogo pati i vse ne mojeh da gi sabera tezi 58 to4ki.54 sabiram bez vis6eto.
Заключено