Изпратих емайл до Виена в началото на седмицата с следното съдържание:
Question pour ma confirmation Je voudrais vous demander si vous avez recu ma confirmation pour l'entrevue? J'ai envoyé cela au télécopieur en 06.10.2006
entervue-08.12.2006
името ми
N dossier: VA0000*****
N réf.ind. VA00*****
чаках до тази сутрин без отговор и изпратих отново същия текст
след около час получих следния отговор:
Lisa Schreiber to me
Absente jusqu'au 6 novembre 06
Какъв ноември, какво става тука, аз ли не ги питах правилно или те не ме разбраха правилно???
Взех да се притеснявам че не са получили потвърждението ми по факса, сега пратих това да видим какво ще ми отговорят:
Mais j'ai envoyé ma confirmation en 6 octobre par télécopieur. Est-ce que vous avez la reçu? J'ai une convocation pour une entrevue de sélection en 8 décembre 2006.
името ми
N réf.ind.: VA00*****
N dossier: VA0000*****
Нестига другите нерви ами сега и това...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
Мисля, че няма какво да се притесняваш. Тъй като Absent = ЛИПСВА - това според мен е един автоматичен аутореплай, че лицето което чете този емейл е извън офиса (отпуска, болнични и т.н) и няма да може да отговори преди 6 ноември.
Разбира се, може и да не съм прав, тъй като една имиграция, няма да зависи само от 1 човек, но според мен е това.
хм, дали е така, възможно е, иначе от къде ще пише 6 ноември...не бях се сетил за това, дано да е така... Тогава да взема да драсна на другия емайл: biqvienne@micc.gouv.qc.ca
или те и двата се обслужват от мадам Шрайбер?
След като Lisa Schreiber отсъства, пробвай да пуснеш същия e-mail на адреса на консулството във Виена за всеки случай или може направо да им звъннеш по телефона.
е, наложи се да се обадя, оказа се че нямат потвърждението ми, или не успяха да го намерят, та спешно изтрелях ново и им се обадих пак, и този път ми казаха че всичко е наред...егати бюрокращината, ами ако не се бях заровил да разбера дали всичко е наред...
Еее, съветвам те да не трупаш отрицателна енергия към този проблем. Просто го приеми, че може някой някъде да не си е свършил работата ;о) Поне с това трябва да си свикнал вече тук в БГ.
Сега остана да наблягаш на книжки и парцалки, че и времето не е много