хе, хе....
Я се нареди на опашката....
Ние имаме ОК на 25.08.2006 и още нямаме покани, а има хора с ОК от 18.08.2006 които още чакат.
Междо другото този месец ще местят посолството в Букурещ на нов адрес, може за това да е забавянето.
Здравейте! И ние получихме отговор, но едва на нашето второ писмо. Пишат да чакаме, и че променят адреса си. На 27окт. ще затворят старото и на 30 окт. ще отворят новото посолство.
Айде ,че нерви не останаха на финала.
Трябва да си малко луд, за да не полудееш съвсем!!!
Някой може ли да ми каже E-mail, на който мога да отправя запитване за поканите и да изпратя моя E-mail, където евентуално да ми пуснат поканата. А относно ходенето до Букурещ за поставяне на визите, някой правил ли го е до сега?
Днес си получихме дълго чаканите визи , на 29.09 паспортите са получени в Букурещ и днес си ги взехме от офиса на DHL. Благодаря за цялата помощ на този форум и пожелавам успех на всички по пътя им за ГОЛЯМАТА КАНАДСКА ЗЕМЯ.
vgerMJ написа:Някой може ли да ми каже E-mail, на който мога да отправя запитване за поканите и да изпратя моя E-mail, където евентуално да ми пуснат поканата.
vgerMJ написа:Някой може ли да ми каже E-mail, на който мога да отправя запитване за поканите и да изпратя моя E-mail, където евентуално да ми пуснат поканата.