спешно питане за препоръките

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
peshko77

спешно питане за препоръките

Мнение от peshko77 »

Здравейте,
имам следния въпрос - мъжът ми работи в американска фирма и има супер препоръки от негов колега канадец. Единственият проблем е, че колегата е от федералната част и препоръките са на английски.
Моля, споделете мнение - има ли смисъл да ги показваме или по-скоро биха навредили...
Моля, казвайте бързо, че в другиден сме на интервю!
Честито на успелите днес! :beer:
saaber
Обратна връзка:

:)

Мнение от saaber »

Разбира се ,че ще ви бъдат от полза.Аз съм си пратил моите също на аглийски:))Да не забраяме все пак че той е официален работен език в почти всички интернационални компании.:)

Айде и успех! :D
Everobody has its own way of making things:)
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Задължително е да ги покажете.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
peshko77

Мнение от peshko77 »

Е да де, обаче той е с перфектен английски и френски второ ниво във Френския институт...
Та се чудя това няма ли да ги наведе на мисълта, че може да отпрашим към онази част...
Аз съм водещият кандидат, но тава е само за камуфлаж, щото поназнайвам френски, а всъщност той е с конвертируема професия...
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

peshko77 написа:Е да де, обаче той е с перфектен английски и френски второ ниво във Френския институт...
Та се чудя това няма ли да ги наведе на мисълта, че може да отпрашим към онази част...

На интервюто мотивирайте добре своя избор(а именно Квебек) и никой на никакви мисли няма да бъде наведен :) . Успех ви желая.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Заключено