Как запитвате Виена?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
alkaponbg

Как запитвате Виена?

Мнение от alkaponbg »

Някой може ли да ми каже как да запитам Виена дали са ми пратили "accuse de reception", и по точно какво да дам като данни за мен за да проверят? Само името достатъчно ли е или и номер на паспорт или какво още? И кой е актуалния е-мейл на който отговарят?

Не се притеснявам толкова че още нямам писмо, някой так или не получават, но ме притеснява това че ако са пратили и тъпите БГ пощи са го затрили някъде, е напълно възможно да ни искат в него допълнителни документи или отсрочка за език (дано да не е така де) и така съм в неведение без потвърждението...А все пак мина почти месец откакто са ни получили документите във Виена. Ще им пратя запитващ е-мейл но първо ми отговорете на горните въпроси.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
DOLPH

Мнение от DOLPH »

Това са мейлите, на които може да попиташ какво е станало с твоята кандидатура:
biq.vienne@micc.gouv.qc.ca
Lisa.Schreiber@micc.gouv.qc.ca
Можеш да питаш да ти кажат какво е състоянието на твоята кандидатура, изпратили ли са ти писмо за потвърждение, защото имаш притеснения за твоята пощенска кутия. Аз лично така съм писал. В самото писмо пишеш трите имена, дата на раждане, това е напълно достатъчно. Преди отговаряха много бързо, до 1 -2 дни и бяха много любезни, така че питай!
Успех! :wink: [/url]
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Тва е взето от един друг форум,мисля че е ок
Le *датата на която си пуснал* nous avons envoyé le “Demande de certificat de sélection”
pour le Quebec, mais nous n'avons pas reçu aucun réponse de vous - l'accusee de reception. Nous nous préoccupons que votre ou notre lettre puisse être perdue.
Nous vous prions de faire nous savoir si vous avez reçu nos documents et de nous contacter intermédiaire e-mail.

Merci!
Sincères salutations
dans l'attente de votre réponse
Пиши си имената и номера на паспорта а за меил го пусни тук

Lisa.Schreiber@micc.gouv.qc.ca
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

мерси много
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

изчакай още една седмица, на мен ми пристигна след малко повече от месец..споко..ще дойде
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
jim4o

Мнение от jim4o »

Milenka написа:изчакай още една седмица, на мен ми пристигна след малко повече от месец..споко..ще дойде
Не се притеснявай Алкопон, и при мен стана след малко повече от месец, вероятно са заети с многото интервюта и десетките документи, те станха 48 към днешна дата и бройката ще нарастне със сигурност до края на 2006г.! Това си е война на неври направо! :) Още малко търпение! :bored: Успех!
1) DCS - 17.08.2006
2) Получени във Виена на 22.08.2006
3) Accusé de réception - 13.09.2006 (Пристига на 18.09.2006 по пощата)
4) 05.10.2006 - Писмо с искане на доп. документи
------------------------------------
Ici et maintenant
Заключено