Нови документи с влизането в ЕС
Нови документи с влизането в ЕС
Здравейте , имам един такъв въпрос, сега си събирам необходимите документи, които трябва да изпратя до Виена. Ще трябва да си вадя нов международен паспорт,тъй като си смених фамилията. Та въпросът ми е след 2007 се говори за нови документи, пръстови отпечатъци и т.н. ако това стане!! ще се налага ли отново да сменям паспорта и да изпращам копие до Виена? :nenam:
Здравей Ан,
аз се ядосах, като разбрах, че пак ще си сменяме документите.
Надявам се до тогава да сме излетяли. Иначе е много тъпо. аз като теб си смених миналата година документите, заради фамилията....и сега пак.....като лудите.
Ти не го мисли, а пращай по-скоро документите до Виена. Пък с паспортите как дойде. Ще го мислим по-натам, щото още нищо не се знае със сигурност и какъв ще е срокът за подмяна?
аз се ядосах, като разбрах, че пак ще си сменяме документите.
Надявам се до тогава да сме излетяли. Иначе е много тъпо. аз като теб си смених миналата година документите, заради фамилията....и сега пак.....като лудите.

Ти не го мисли, а пращай по-скоро документите до Виена. Пък с паспортите как дойде. Ще го мислим по-натам, щото още нищо не се знае със сигурност и какъв ще е срокът за подмяна?
Докато се усмихнеш...се озъбиш!