Winnipeg-kak e polojenieto tam?Mislja da se mestja tam.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
mi6ka
Обратна връзка:

Winnipeg-kak e polojenieto tam?Mislja da se mestja tam.

Мнение от mi6ka »

tarsja info i hora jivee6i v Winnipeg[/b]
mi6ka
Обратна връзка:

Мнение от mi6ka »

njama li nakoi koito e zapoznat, koito e bil tam da kaje nesto za tozi grad.ste sam vi mnogo blagodaren.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
mi6ka
Обратна връзка:

Мнение от mi6ka »

strahotna informacija,blagogarja ti krimon,naprolet sam tam sas sigurnost.Zarjrazvam Toronto sas strahotnoto gubene na vreme v zadrastvanija i mitovete za po visoki zaplati.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

mi6ka написа:strahotna informacija,blagogarja ti krimon,naprolet sam tam sas sigurnost.Zarjrazvam Toronto sas strahotnoto gubene na vreme v zadrastvanija i mitovete za po visoki zaplati.
To nali Winnipeg e druga planeta .....
THE LAST LINE OF DEFENSE
pol

ima no se kriat

Мнение от pol »

mishotsite v winnipeg ,kato bolshinstvo sa novi-po manitobskata ili qb. programa,no sa dosta inteligentni i gotini da zabludiat koito i da e da pozagubi izvestno vreme tam.tai kato te obogavat toronto kalgari vancouver ottava montreal chikago vegas La. novoto oko bostan idr. taka che ako si bil kadeto i da e v amerika shte izbiagash i ot winnip.niama da gladuvash tam ,no ne shte ti hareShA
Заключено