S OK na med. ot 04.08

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Lucien_vr

S OK na med. ot 04.08

Мнение от Lucien_vr »

Ima li nqkoi s OK na medicinskite ot 04.08 da e polu4il pokana za viza.Razbrah samo za edin slu4ai,no toi e bil po-spezialen.?????????
Ride to live, live to ride
blusky

Мнение от blusky »

Po dobre pi6i e-mail na posolstvoto v Bukuresht. Az napravih taka bez da sam polu4il pokana i te mi kazaha da go izpratq.
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Lucien, получихме поканата по e-mail, както се оказа - защото сме им писали вече нещо по ел.пощата (по друг повод). Lilava също получиха покана за визи, пак по e-mail. Не знам Rall откога имат ОК на медицинските, но и те получиха покана след запитване да си пращат ли паспортите. Защо не им пишеш ала бала, имаме ОК на медицинските, планираме да пътуваме еди кога си, да си пращаме ли вече паспортите? Може нещо да се оправдаеш с несигурната поща и разни такива. Пробвай, не вярвам да навреди.

п.с. приятелка получи покана за интервю по телефона, казали й нещо от рода на "понеже имаме проблем с писмата, голямо забавяне с пощите..".

Успех

п.с. сега се сетих, че и Jeeves си пратиха паспортите, те също са с ОК от 04-ти август, така че давай смело, попритесни ги малко тия румънци.
Заключено