Merudiq??

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Merudiq??

Мнение от billybg »

Zdraveite,priqteli,otdavna ne sym pisal,no redovno 4eta psotingite.Bolen sym v momenta i ne uspqh za 26-ti,no se nadqvam next time da stane sre6tata.Tova,koeto iskah da kajae e,4e tozi Gez postoqnno se vre na horata v rabotite i po vsi4ki vyprosi e kompetenten.Nqma li koi da mu kaje,4e stava ve4e nahalen?Pojelavam na vsi4ki Veseli praznici i happy Koleda.
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Аватар
balbi

;-)

Мнение от balbi »

billybg ne se vryzvaj be priyatelju:)
Tuka vseki iska da pomogne po edin ili drug na4in.
Kysmet!:)
Riba

Мнение от Riba »

Billi,kato vidyag zaglavieto....si pomislih,che shte pitash dali da si nosish merudiya ot Bg... :) :) :D ,ama strashno se razveselih.....zashtoto i az si mislya,che tozi nick po-shte mu prilyaga na Gez...ama sega nali praznuvame... :) :) da ne vzemem da obidim nykogo bash po praznicite..... :) :) da sme jivi i zdravi vsichki....drugoto....e merudiya... :) :) a bez neya mandjata ne stava....taka che....vinagi shte ya ima,(za vkus... :) :) )
Na vsichki,jivi i zdravi prez idvashtata godina i samo LUCK & LOVE
Аватар
Niko

Мнение от Niko »

Изображение + Изображение = Изображение

VESELI PRAZNICI!
:D
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Abe billybg
Shto ne vzemesh da konkretizirash!!! Shtoto kato vidia takiva glupavi postingi, osobeno ako kasaqt men, mi idva da izbuhna kakto nikoga dosega...
Kade sam se mesil ne razbrah....aide shte spra do tuk i niama da kaja tova, koeto mislia sega. Ochakvam vkluchvane billybg!!!
Obiasni ni kakvo tolkova te iade moeto prisastvie...
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Ehhhh Botzo
Ne razbirash li - vsichko e v moq podpis. Niakoi hora, koito sa razvili ne znam kakvi stranni kompleksi li, kakvo..ne znam... prosto ne mogat da se primiriat i da poviarvat, che ima takiva posrednici, koito davat info, zashtoto iskat da pomognat. Za men, kakto veche biah kazal vednaj - tova sa hora, koito niamat dostatachno ot konsistenciata na vtoria etaj i umirat ot qd, che ne mogat sami, dori i pri nalichieto na tozi forum, i triabva da izpolzvat takiva uslugi.
I triabva da te uveria, che ne sam podvejdal nikoga i nikoi ot uchastnicite. Nito sam daval greshno info, kakto veche biah obvinen. No na teb li triabva da obiasniavam, ti znaesh. Otgovora e v tova, koeto e porodilo mnenieto ti za Bulgaria. Tuka jivota taka e izrodil nrava na povecheto hora, che te nenavijdat i samite sebe si...niama da se uchudia i maikite si da nenavijdat, zadeto sa gi rodili. Ujas e bratche, ujas, ujas, ujas...!!!
Sajaliavam che stavat takiva raboti po praznicite, obache ne moga da se sdarja da ne kaja niakoi ot neshtata, koito mislia (zashtoto spestiavam dosta ot istinata). I zaradi takiva uvredeni hora az shte spra mnogo skoro sigurno da pomagam na ostanalite, koito imat nujda i koito iskat mnenie po niakoi vapros. Neka kompetentnostta na hora kato billybg da pomaga, hora niamashti v kakvo da viarvat - nito bog, nito politici, nito idoli, nito talismani i amuleti, a viarvashti samo v edna glupava misal prevarnata v maksima - posrednicite sa .......da gi ...!!! I shte prodaljavat da govoriat taka vinagi, kakto sega, vapreki che ne znaqt dori dali oshte rabotia v tazi sfera. Ta az moje bi veche stiagam kufarite, moje bi sam v Canada, obache nevejite shte prodaljavat uporito i nespirno...do bezkrai...glupavo...
Plamen beshe prav, otkazvam se da vodia bezmisleni bitki i promeniam profila si, za da uspokoq strastite i da dokaja vednaj zavinagi che sam tuk ne samo zaradi moite koordinati. I shte prodalja da pomagam, kakto dosega. I dano tova veche ne se broi za "mesene v rabotata", zashtoto "meseneto" e v otgovor na niakoi vapros, kolkoto i smeshen..i glupav da e toi, kato naprimer: "s kakvo zalepihte snimkite?" Zashtoto vaprosite ot tozi tip dokazvat, che mnoooogo hora imat nijda ot takova "mesene"...
Veseli praznici na vsichki i gospod da ni e na pomosht!!!
Gez
Последно промяна от gez на Нед Дек 28, 2003 8:18 pm, променено общо 2 пъти.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:54 pm, променено общо 1 път.
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Aми Боцо
Какво да ти кажа - и аз съм толкова изкоран, колкото щеше да бъдеш и ти на мое място....Егати...не знам за какво е всичко това... :?:
Гец
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Има такава маркетингова стратегия!
Важното е да присъстваш по всяко време навсякъде и да правиш впечатление, да се набива на очи продукта, който ти носи пари!
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

G_Rosi написа:Има такава маркетингова стратегия!
Важното е да присъстваш по всяко време навсякъде и да правиш впечатление, да се набива на очи продукта, който ти носи пари!
:) Любопитно ми е Роси за кого се отнася това с маркетинговата стратегия, защото ако наистина твърдиш това нещо, то се отнася за половината форум, включително за модератора и теб (Сстто сорка майна аз не го мисля това :) ). Все пак си е форум без фашистки правила, той като дразни или не помага на някой, може би помага на друг, стига да не обижда който и да е. Какъв е проблема бе хора, не разбрахте ли че не е културно да нападаш лично някой. Тук в тази страна ако искат да те коригират лично теб, говорят по принцип за всички, та ако си схватлив ще се сетиш, ако не те игнорират. Това "балканско сочене с пръсти" няма място в тукашното общество.
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 8:53 pm, променено общо 1 път.
Аватар
balbi

4Hr

Мнение от balbi »

Aj nazdrave be pi4ove:)
BillyBG nazdravce pi4 i ne se vryzvaj nqma smi.
Veselo posreshtane na Novata Godina!
Аватар
gez
Обратна връзка:

Мнение от gez »

Ama az imam kakvo oshte da kaja - Sven, koito izpolzva za parvi pat izraza - "na vsiaka mandja mirudia" po moi adres, veche me poznava i sme pochti priateli i ne sme vlagali nishto negativno v otnosheniata si. I izqsnihme vaprosa za mirudiata. A na billybg ne znam kakvo mu stava i zashto puska takava tema, prosto ne znam priateli...Ta az za parvi pat vijdam tozi nik vav foruma i kakvi sa tezi napadki ne moga da razbera. Sigurno otdavna ne e pravil sex tozi billybg, mnoooooogo otdavna... :lol:
Ne se sardia... :D
Gez
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

shnorhela написа:
G_Rosi написа:Има такава маркетингова стратегия!
:) Любопитно ми е Роси за кого се отнася това с маркетинговата стратегия, защото ако наистина твърдиш това нещо, то се отнася за половината форум, включително за модератора и теб (Сстто сорка майна аз не го мисля това :) ). Все пак си е форум без фашистки правила, той като дразни или не помага на някой, може би помага на друг, стига да не обижда който и да е. Какъв е проблема бе хора, не разбрахте ли че не е културно да нападаш лично някой. Тук в тази страна ако искат да те коригират лично теб, говорят по принцип за всички, та ако си схватлив ще се сетиш, ако не те игнорират. Това "балканско сочене с пръсти" няма място в тукашното общество.
:D :D :D отдавана не съм се смяла така ! Аз не продавам никакъв продукт през форума ! И не нападам никой, просто направих една съвсем скромна констатация! Все пак имам кетап за маркетинг и зная мъничко в тази област !:D и се отнасяше за Gez - по-точно за неговия линк!

Наздраве! :lol:

Gez,напредваш ! Махнал си линка под чертата!
Последно промяна от G_Rosi на Пон Дек 29, 2003 10:13 am, променено общо 1 път.
Заключено