Driving Exam в Бритиш Колумбия
Driving Exam в Бритиш Колумбия
Нежната половина ще държи изпит в/в Ванкувър. Въпросът ми е какви материали са нужни за теоретичкия изпит/knowledge test?
В Квебек беше едно CD(thаnx Dino) с примерни въпроси. Тук има ли нещо подобно -> подготвително CD с въпроси? И къде да го открия?
Благодаря
В Квебек беше едно CD(thаnx Dino) с примерни въпроси. Тук има ли нещо подобно -> подготвително CD с въпроси? И къде да го открия?
Благодаря
- MrGeek
- Путлер Капут
Re: Driving Exam в Бритиш Колумбия
Отиваш в най-близкия офис на ICBC и си искаш безплатната книжка за Knowledge Test-а. Самият тест се взима на място, без предварителен апойнтмънт.Kiwi написа:Нежната половина ще държи изпит в/в Ванкувър. Въпросът ми е какви материали са нужни за теоретичкия изпит/knowledge test?
Благодаря

Има и примерни въпроси с отговори. Тази тема подробно я има и в www.vanbg.com. Изпита започва от 8.30 a.m. и може да стоиш пред РС до 4.30 p.m.
Частен детектив
Driving test
В интернет има примерни листовки с възможност да ги решиш и видиш грешните отговори. На мен ми бяха много полезни.
За driving test трябва да се вземат 1-2 часа кормуване. Инструктора показва всички тънкости от изпита.
За driving test трябва да се вземат 1-2 часа кормуване. Инструктора показва всички тънкости от изпита.
а за кебек ко ще кажете?
как се взима книжка там, жената я има от 1 година.
може ли отсега да се занимава със въпросите?
търсих на официалния сайт ама не открих никакви примерни въпроси
моля за хелп.
всъщност ме интересува дали има нещо като листовки, каквито са в БГ, някъде да се изтеглят фрий, или учебник пак фрий от нета?
как се взима книжка там, жената я има от 1 година.
може ли отсега да се занимава със въпросите?
търсих на официалния сайт ама не открих никакви примерни въпроси
моля за хелп.
всъщност ме интересува дали има нещо като листовки, каквито са в БГ, някъде да се изтеглят фрий, или учебник пак фрий от нета?
Ще кажем заповядайтеnikito написа:а за кебек ко ще кажете?
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=19636
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин