Ниво 7 по DCS
-
Ниво 7 по DCS
Знаете ли ниво 7 по DCS, което ми пишат че отговаря на ниво В2-1 на кое ниво отговаря по Campus?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- nevergiveup
Ниво B2-1 отговаря на 500-600 часа изучаване на френски и се приравнява на 7 както са ти казали. Съдейки по продължителността на курсовете, бих казал някъде Campus 3.
Последно промяна от Darkblade на Сря Авг 30, 2006 6:16 am, променено общо 1 път.
I am here because you broke something!
http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=ennevergiveup написа:Ако не те затруднява, пусни един линк към онлайн теста на официалния сайтл
-
Прати им документ за 300 часа френски или най-добре ги накарай на документа да не ти пишат часовете а само нивото - В2.1. и няма да имаш проблем. Не трябва да се бъркат нивата които определят канадците, с нивата на Съвета на Европа. Darkblade е прав като казва, че "B2-1 отговаря на 500-600 часа изучаване на френски" Да,... но тоа е по европейската езикова рамка на Съвета на Европа. Според нивата определени от Съвета на Европа В2.1 не е Intermédiaire а Avancé. На теб обаче ти трябва Intermédiaire.nedelcheva написа:Аз вече си подадох документи до Виена, но ми искат допълнителни часове по френски и след като им изпратя документ за ниво 7 по DCS пак щели да ми преизчислят точките.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
Аз им пратих сертификат за завършена втора панорама към Алианса и издържан изпит към Алианс Франсез и мирясаха. На мен ми искаха 4-ти модул/?!/
Май трябва да си преразгледат системата, защото никой не можа да ми каже на какво точно отговаря тоя модул.
Ще им надвиете, защото ние, за разлика от тях, знаем две и двеста.
Успех
Май трябва да си преразгледат системата, защото никой не можа да ми каже на какво точно отговаря тоя модул.
Ще им надвиете, защото ние, за разлика от тях, знаем две и двеста.
Успех
Точно така е.amko написа:Май трябва да си преразгледат системата, защото никой не можа да ми каже на какво точно отговаря тоя модул.
Аз също съм питал в Алианс Франсез и то не веднъж. Задоволителен отговор не получих. Казах ти как ще си решиш проблема, изкарай 250 - 300 часа по методата Кампус и на документа да ти пишат ниво - В2.1, без броя на часовете. А най-важното от всичко е да се справиш с френския на интервюто. Успех!nedelcheva написа:Утре ще питам в ИЧС на кое ниво отговаря.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
The Common Reference Frame covers six main broad levels, from A1 (Basic user) to C2 (proficient user). The average amount of time and training (linguistic and cultural activities) required in order to slide from one level to the next varies according to the learners’personality and their prior language knowledge and skills. But as the first levels cover a sensibly equal amount of time, the last ones require more time proportionnal to the difficulty of the tasks that need to be undertaken and performed .
Levels of proficiency
A1.1 Beginner 1 less than 120h *
A1.2 Beginner 2
A2.1 Elementary 1 150h - 220h *
A2.2 Elémentaire 2
B1.1 Pre-intermediate 300h - 400h *
B1.2 Intermediate
B2.1 Upper-intermediate 1 500h - 600h *
B2.2 Upper-intermediate 2
C1 Advanced 700h - 800h *
C2.1 Proficiency More than 800h *
Това е по европейската езикова рамка, с която се съобразяват и от Алианса. Затова и дотколкото имам информация, от тази "учебна" година въвеждат Campus, и пенсионират Панорама.
Levels of proficiency
A1.1 Beginner 1 less than 120h *
A1.2 Beginner 2
A2.1 Elementary 1 150h - 220h *
A2.2 Elémentaire 2
B1.1 Pre-intermediate 300h - 400h *
B1.2 Intermediate
B2.1 Upper-intermediate 1 500h - 600h *
B2.2 Upper-intermediate 2
C1 Advanced 700h - 800h *
C2.1 Proficiency More than 800h *
Това е по европейската езикова рамка, с която се съобразяват и от Алианса. Затова и дотколкото имам информация, от тази "учебна" година въвеждат Campus, и пенсионират Панорама.
I am here because you broke something!