Le Bulgare Petar Stoychev remporte la traversеe

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
shaba60

Le Bulgare Petar Stoychev remporte la traversеe

Мнение от shaba60 »

Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

мхм, той го печели всяка година 8)
Бравоска!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
titanik_f

Мнение от titanik_f »

Ще си позволя да задам един въпрос! Прегледах обстойно кариерата на момчето която се оказа доста интересна ! Та се чудех и се маех защо ние българите сме толкова интересно племе?В Монтреал непрекъснато идват какви ли не бележити Българи,но уви май си нямаме бгкомуните и как няма един по-рано да каже било в този форум или другаде кадето може да се разбере за токова мероприятие!Знаете ли какво е да попаднеш случайно там и да видиш такава победа и то не за първи път на същият човек,а от наша страна да има 10 човека и две знамена и всъщото време да гледаш как местните и не само те го аплодират ! Но нали сме си БЪЛГАРИ по-лесно е да си чешем езиците и да се правим на велики в форума !Айде със здраве :beer:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

виж сега, има си бг общност и организации, ама ...
ти щот не си като нас, само да си чешеш езиците във форума, що не спретнеш един информативен портал и да организираш бг общност ...
не че имам някакви лоши чувства, обаче и ти само си говориш - нищо на готово няма :?
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Браво и от мен на Петър Стойчев! Успех! :thumbsup:

P.S. Не би било зле наистина предварително да се съобщава за подобни мероприятия.

Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
ramone

Мнение от ramone »

Браво на Петър! Аз имах честа да завърша кинезитерапия заедно с него! Още докато следвахме си търсеше спонсор за да участва в плувни маратони. През 1994-95 средната заплата беше средно 6$,а на него му трябваха поне 1200 $ за билет до САЩ...! Поздравявам го от името на всички колеги от групата и да продължава да ни радва с нови титли! :) :beer:
Аватар
Coccinelle

Мнение от Coccinelle »

Преди няколко месеца на обиколка в Québec спах в един жит малко на север от Tadoussac. Е там домакините като разбраха че съм българка с гордост ми показаха книгата за гости разписана от Петър Стойчев и треньора му. Бяха много възхитехи от успехите му и наистина щастливи че той е бил техен гост. Аз пък срамежливо мигах защото не го бях чувала, после се поинтересувах.
Браво наистина , желая му много здраве и все по- хубави победи !
Заключено