Vizte tova :
http://lcn.canoe.com/lcn/sports/nouvell ... 21234.html
Bravo na Petar !
Le Bulgare Petar Stoychev remporte la traversеe
Ще си позволя да задам един въпрос! Прегледах обстойно кариерата на момчето която се оказа доста интересна ! Та се чудех и се маех защо ние българите сме толкова интересно племе?В Монтреал непрекъснато идват какви ли не бележити Българи,но уви май си нямаме бгкомуните и как няма един по-рано да каже било в този форум или другаде кадето може да се разбере за токова мероприятие!Знаете ли какво е да попаднеш случайно там и да видиш такава победа и то не за първи път на същият човек,а от наша страна да има 10 човека и две знамена и всъщото време да гледаш как местните и не само те го аплодират ! Но нали сме си БЪЛГАРИ по-лесно е да си чешем езиците и да се правим на велики в форума !Айде със здраве 

виж сега, има си бг общност и организации, ама ...
ти щот не си като нас, само да си чешеш езиците във форума, що не спретнеш един информативен портал и да организираш бг общност ...
не че имам някакви лоши чувства, обаче и ти само си говориш - нищо на готово няма
ти щот не си като нас, само да си чешеш езиците във форума, що не спретнеш един информативен портал и да организираш бг общност ...
не че имам някакви лоши чувства, обаче и ти само си говориш - нищо на готово няма

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Браво и от мен на Петър Стойчев! Успех!
P.S. Не би било зле наистина предварително да се съобщава за подобни мероприятия.
Чаровни усмивки,
Joana
P.S. Не би било зле наистина предварително да се съобщава за подобни мероприятия.
Чаровни усмивки,
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Браво на Петър! Аз имах честа да завърша кинезитерапия заедно с него! Още докато следвахме си търсеше спонсор за да участва в плувни маратони. През 1994-95 средната заплата беше средно 6$,а на него му трябваха поне 1200 $ за билет до САЩ...! Поздравявам го от името на всички колеги от групата и да продължава да ни радва с нови титли!

- Coccinelle
Преди няколко месеца на обиколка в Québec спах в един жит малко на север от Tadoussac. Е там домакините като разбраха че съм българка с гордост ми показаха книгата за гости разписана от Петър Стойчев и треньора му. Бяха много възхитехи от успехите му и наистина щастливи че той е бил техен гост. Аз пък срамежливо мигах защото не го бях чувала, после се поинтересувах.
Браво наистина , желая му много здраве и все по- хубави победи !
Браво наистина , желая му много здраве и все по- хубави победи !