Някой знае ли какво е станало в "Emballage Knowlton&quo

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

Някой знае ли какво е станало в "Emballage Knowlton&quo

Мнение от Дякон Игнатий »

някаква трагедия,ама не разбрах какво е станало...........мисля си един българин е загинал??????? Васко-заварчик бил........
Някой да знае нещо по въпроса?????
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
borisp

dano ne e verno

Мнение от borisp »

dano da ne e tozi za kogoto si mislia..prekrasen chovek e..znaete li nesto poveche?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Драги сънародници,

Много от вас сигурно вече са научили за злополуката в Emballage Knowlton, в Lac-Brome, където загинаха двама заварчици и охраната.

С дълбоко прискърбие ви съобщаваме, че единия от загиналитe е ВАСИЛ ВЪЛКОВ -нашия многообичан Васко – заварчика.

Поканват се българите в Монреал на поклонение пред саркофага в неделя, 6 август 2006 между 14 и 17 часа на адрес; 1031, St. Denis (срещу болницата St. Luc), Maison AARON.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Може би било добре да се проу4и дали семейството му не се нуждае от някаква помощ, и евентуално да се помогне с нещо.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Joy

Мнение от Joy »

Как е станало бе хора? Някой ще обясни ли?
:oops: Някакво изтичане на газ мъжът ми ми обяснява... :roll: Аз нищо не съм чула...

Мир на праха му и моите съболезнования на семейството! :(
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

http://www.canada.com/montrealgazette/n ... 1a&k=43030

:oops: моите съболезнования...
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Дано е отишъл да по-добро място ...

:cry:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Заключено