Въпрос по документите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Въпрос по документите

Мнение от estoyanova »

Здравейте приятели!
Искам да ви попитам достатъчен ли е превода на Трудовата Книжка или трябва да се вади документ от НОИ?Проблемът е,че скоро бях вадила подобен документ,но той не е при мен и не съм сигурна дали ще ми оформят пак УП-30 от местоработата,което е необходимо за издаването от НОИ .
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Достатъчен е.
amko

Мнение от amko »

Jeeves е прав, но на интервюто може да го поискат /разбира се, възможно е изобщо да не се сетят за него/, така че го имайте под ръка за подобен случай.
Успех.
Аватар
ivanko13
Модератор

Re: Въпрос по документите

Мнение от ivanko13 »

estoyanova написа:Здравейте приятели!
Искам да ви попитам достатъчен ли е превода на Трудовата Книжка или трябва да се вади документ от НОИ?Проблемът е,че скоро бях вадила подобен документ,но той не е при мен и не съм сигурна дали ще ми оформят пак УП-30 от местоработата,което е необходимо за издаването от НОИ .
Ако имаш персонален идентификационен код-ПИК(ако нямаш си поръчваш) от НОИ, можеш да си разпечаташ от интернет справка за стажа от 2000 г. до сега и после отиваш в НОИ да ти го заверят. При твое желание можеш да си го носиш на интервюто.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Благодаря много!ПИК кода как се поръчва?
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Angie

Мнение от Angie »

http://www.noi.bg/
от менюто вляво избираш Указания
най-отдолу има "Получаване на персонален идентификационен код (ПИК) от осигурените лица" и 'Примерен образец на молба за получаване на ПИК"
:beer:
Заключено