Оценка на френския
Оценка на френския
Здравейте! Някъде бях намерила информация за това коя оценка от 1 до 12 отговаря на всяко от нивата: Minimal or Elementary, Beginners intermediate, Advanced Intermediate, Advanced. Сега обаче не я откривам. Не зная каква оценка да посоча в първите документи. На проверката с теста при Beginners intermediate получавам положителен резултат, но дали няма да е много ниско и да ме отрежат още на първия етап?
ако наистина си правила тест он лайн за ниво и ти е посочил бегинер интермедиат, тогава имай предвид, че до интервюто ще напреднеш още и спокойно може да посочиш нещо като 7 разбиране и 6 говорене. това означава да имаш натрупана лексика от 2000-2200 думи и граматика включваща повече от пасе композе и емпарфе..... т.е. тези требва да са ти ясни и да не се бъркаш кога да ги вкарваш в употреба. след това следват другите минали времена напр. плюс-ка-парфé. то е лесно, като парфé със сметана
не задълбавай с пасе семпль, то не се изпоолзва в квебек, даже във вестниците не пишат с него.
давай на условно наклонение напр. бих направил това, ако иам онова, или ще си купя кола ако имам кинти.
следва: щях да си купя колата (тогава) ако имах кинти-мин.време.
страдателен залог: аз продавам домати, става на: домати се продават на пазара-извършителят на действието е скрит.
и такива работи.

давай на условно наклонение напр. бих направил това, ако иам онова, или ще си купя кола ако имам кинти.
следва: щях да си купя колата (тогава) ако имах кинти-мин.време.
страдателен залог: аз продавам домати, става на: домати се продават на пазара-извършителят на действието е скрит.
и такива работи.
-
- Обратна връзка:
Здравей Никито
Толкова лесно звучи от твоят пост, браво, и май си е точно така! Това е първия кампус + малко от втория.

Толкова лесно звучи от твоят пост, браво, и май си е точно така! Това е първия кампус + малко от втория.
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена