Koga ste ima nova sresta na forumzite v Sofia?
Koga ste ima nova sresta na forumzite v Sofia?
Az sam nova i niamam nikakva informazia za novata prozedura za Quebec - ne moga da stigna do kraia na on-line evaluation...
A i pochti niamam vazmojnost da polzvam Internet.
Znam, che na tezi sreshti se nauchava dosta i shte se radvam skoro da se vidim.
Veseli praznici na vsichki
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Re: Koga ste ima nova sresta na forumzite v Sofia?
Силвия,и аз имам същия проблем.И аз не можах да стигна до края на този въпросник...Не знам какво става,но ако изясниш,моля напиши ми,защото и мен ме интересува!Silvia написа:Az sam nova i niamam nikakva informazia za novata prozedura za Quebec - ne moga da stigna do kraia na on-line evaluation...
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Среща в петък, 26.12.2003г. в бирария "Бохеми" - намира се на бул. "Васил Левски", като се тръгне от Попа в посока към Университета по левия тротоар, на около 50 метра от Попа, до пицария Примавера, в безистена.

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Благодаря ти, Зу-Зу, аз пак съм забравил да напиша часа!ZouZou написа:18.00ч.Elia написа:Da, ama v kolko chasa e tazi sreshta?

Това ми напомня на един стааар, но сладък лаф :
Мъж крещи на жена си :
- Жено ма, ела да видиш тука, лимончето има крака!
- Абе мъжо, какво си направил, пак си изстискал канарчето в супата...

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
- billybg
- Обратна връзка:
Zdraveite,priqteli,otdavna ne sym pisal,no redovno 4eta psotingite.Bolen sym v momenta i ne uspqh za 26-ti,no se nadqvam next time da stane sre6tata.Tova,koeto iskah da kajae e,4e tozi Gez postoqnno se vre na horata v rabotite i po vsi4ki vyprosi e kompetenten.Nqma li koi da mu kaje,4e stava ve4e nahalen?Pojelavam na vsi4ki Veseli praznici i happy Koleda.
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
-
- Обратна връзка:
Vinagi e dobre s priateli
I na men mi dopadna ideiata, zashtoto samo vednaj sam bil sas saforumcite na baba iaga. No tova beshe otdavna. Za sajalenie i az biah bolen ...
Tezi novite virusi sa stanali oshte po-opasni. Pazete se mnogo. Pri men takmo se opraviah sled 2 sedm. boleduvane i na drugia den me svleche. Sled 2-3 dena biah dobre pak. No posle pak me srina. Edinia antibiotik se okaza slab i zatova minah na po-silen. Ta pazete se! I dano v niakoi ot sledvashtite pati da se vidim!
Ot men pojelania za priatni praznici i uspeshna za vsichki ni 2004g.
Tezi novite virusi sa stanali oshte po-opasni. Pazete se mnogo. Pri men takmo se opraviah sled 2 sedm. boleduvane i na drugia den me svleche. Sled 2-3 dena biah dobre pak. No posle pak me srina. Edinia antibiotik se okaza slab i zatova minah na po-silen. Ta pazete se! I dano v niakoi ot sledvashtite pati da se vidim!
Ot men pojelania za priatni praznici i uspeshna za vsichki ni 2004g.
- Rosi i Bobi
Na 26-ti sreshta imashe, no zashto li nikoy ot zhelaeshtite i pitashtite ne se poyavi... 
Sledvashtata sreshta e na 2-ri, pak tam i pak po sashtoto vreme - zapovyadayte!
Mezhdu drugoto, na 26-ti izpusnahte mnogo priyatna sbirka - teglihme kasmetcheta i podrankvahme s koledni zvancheta... mnogo hubavo beshe
Pozdravi na vsichki i veselo posreshtane na Novata Godina!!!
Za nas sreshtata na 2-ri shte e posledna... sledvashtite veche shte sa v MTL
taka che se nadyavame bandata da se sabere sled Nova Godina i da se vidiom predi da zaminem!
E, do petak! I priyatno izkarvane v novogodishnata nosht!!!

Sledvashtata sreshta e na 2-ri, pak tam i pak po sashtoto vreme - zapovyadayte!
Mezhdu drugoto, na 26-ti izpusnahte mnogo priyatna sbirka - teglihme kasmetcheta i podrankvahme s koledni zvancheta... mnogo hubavo beshe

Pozdravi na vsichki i veselo posreshtane na Novata Godina!!!
Za nas sreshtata na 2-ri shte e posledna... sledvashtite veche shte sa v MTL

E, do petak! I priyatno izkarvane v novogodishnata nosht!!!