Виза за USA
Виза за USA
За да отида в USA нуждая ли се от виза или картата за постоянно пребиваване ми стига?
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Дочух ,че това е възможно до края на тази година. От следващата трябва международен канадски паспорт.VanBC написа:Аз съм влизал. Нямах никави проблеми.filipne написа:А някой да е влизал в USA само със citizenship certificate ? Т.е. без международен канадски паспорт ?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- Independent
Какво ти дочуване, всички медии пищят от месеци насамIRA написа:Дочух ,че това е възможно до края на тази година. От следващата трябва международен канадски паспорт.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ако влизаш с кола, имаш до края на 2007 ма:
http://travel.state.gov/travel/cbpmc/cbpmc_2223.html
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Independent написа:Какво ти дочуване, всички медии пищят от месеци насамIRA написа:Дочух ,че това е възможно до края на тази година. От следващата трябва международен канадски паспорт.
Ахъм, от края на 2006 (или 2007, според случая) няма лабавоKolioBalkanski написа:ако влизаш с кола, имаш до края на 2007 ма:

Интересен е обаче казуса, дали паспорта задължително ще трябва да е канадски? Аз си мисля, че не би трябвало да е проблем да се влезе в щатско с български паспорт (което удовлетворява изискването за международен паспорт) и канадски сертификат за гражданство (което премахва изискването за входна виза), ама ... :nenam:!?!
Obey gravity ... It's the law!
Хм, съмнява ме този вариант. Между двата документа няма абсолютно никаква връзка за американците. Това са документи за две различни гражданства при това със ралични визови изисквания за САЩ. Като какъв влизаш? Ако влизаш като българин, имаш ли виза? Като канадец пък, къде ти е паспорта? Няма да се получи.
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
mecan написа:Хм, съмнява ме този вариант. Между двата документа няма абсолютно никаква връзка за американците. Това са документи за две различни гражданства при това със ралични визови изисквания за САЩ. Като какъв влизаш? Ако влизаш като българин, имаш ли виза? Като канадец пък, къде ти е паспорта? Няма да се получи.
Exactly!
-
- Обратна връзка:
USA visa
Polejan за американска виза трябва да се явиш на интервю в американското посолство, което се заявява по телефона, за Монтреал графика се прави за 6 седмици напред, но ако е направен, ще ти кажат да се обадиш пак. Това удоволствие ще ти струва около20-30$ защото разговора е около 2$ на минута с таксите и зависи колко те държи. От този разговор като те регистрира трябва да си поискаш реф. номер с който ще можеш да проверяваш по интернет. Като видиш свободен ден или час си го запазваш. За да си го запазиш плащаш с кредитна карта 9.95$ с таксите за да ти го запазят. След това ти пращат потвърждение за срещата и един куп документи, които трябва да им представиш за да докажеш връзките си с Канада, също така и че си съгласен да ти вземат отпечатъци от пръстите и т.н. Справка от работата или училището.....По-нататък незнам, защото лично аз реших че нямам време да се занимавам с глупости за тези 3 дена, които трябваше да стоя в Американско, по лесно ще ми бъде до Европата да ида отколкото да се занимавам с психопати. Това е сайта и телефона на който можеш да направиш необходимите постъпки за виза.Успех. www.nvars.com ; tel. 900-451-2778 от Канада. За тел. обаждане не можеш да използваш лонг дистънс оператор.
jdiwa
-Колко езика знаете?
-Три.
-Име?
-Ламя Триглава.
-Колко езика знаете?
-Три.
-Име?
-Ламя Триглава.
-
- Обратна връзка:
USA
забравих и 100 щатски долара за интервюто ... 

jdiwa
-Колко езика знаете?
-Три.
-Име?
-Ламя Триглава.
-Колко езика знаете?
-Три.
-Име?
-Ламя Триглава.