Някой да знае за това???/....Много интересно....

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

Някой да знае за това???/....Много интересно....

Мнение от Дякон Игнатий »

Помолиха ме да поразпитам за това:
Става въпрос за начините които се емигрира тук. Та някой да е чувал за CANADIAN IMMIGRATION LOTTERY:
http://www.canadianimmigrationlottery.com
Май е нещо от сорта на лотария с която те теглят и ти уреждат емиграцията. Проблема е че аз за такова нещо чувам за първи път. Не знам да има някакъв друг начин за законна емиграция тук, освен официалната програма. Искам да попитам дали има някой тук който въобще да е чувал и евентуално да знае ако тия не лъжат, какво точно представлява тази емиграция.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
Rhea

Мнение от Rhea »

Не зная защо, но ми намирисва на нигерийските скамове. Не бих си дала цялата информация на неизвестен сайт, че и кредит картата. Звучи ми като историята изнесена от Любо под шипките.
Ето за какво иде реч.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nigerian_Scam
Аватар
Al Bundy

Мнение от Al Bundy »

Какво намирисва, то направо вони на такова.
Godis

Мнение от Godis »

Дяконе, вземи прочети по-внимателно обясненията в сайта - никъде не пише че те уреждат по какъвто и да е начин. Лотарията е фирмена и е за привличане на клиенти, но нищо нередно не виждам.
Аватар
mimolin

Мнение от mimolin »

Мисля, че братовчед на съпруга ми се прехвърли от САЩ в Канада точно чрез тази лотария.В момента е в България и ще се видим тези дни, така че ще разбера повече подробности и ще споделя.
Beky

Мнение от Beky »

Няма нищо нередно в тази лотария,там е казано,че ти поемат абсолютно цялата процедура до пристигането ти в Канада на теб и цялото ти семейство,но все пак посолството решава дали да те пусне,но те те представляват пред посолството те са лицензирани имиграционни адвокати така,че знаят какво правят. Разгледайте добре сайта,има и спечелили българи.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Лотарията им като лотария си е наред, само дето сайта оставя грешното впечатление, че можеш да спечелиш без да си платил нищо предварително. Това е нормална (и напълно редовна) адвокатска фирма занимаваща се с имиграция в Канада, а лотарията се провежда сред клиентите на фирмата, т.е. тези които вече са си платили за услугите им.
Obey gravity ... It's the law!
Заключено