Фатално ли е или да изчакам?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Jean

Фатално ли е или да изчакам?

Мнение от Jean »

Здравейте - пред мен изникна нов проблем. Аз съм водещ кандидат, и съм точно във момента, в който трябва да изпратя документите до Виена, но от 1 месец съм безработен. Почти е сигурно, че ще почна работа отново след още толкова време, но трябва ли да забавя изпращането на документите (специално нотариално завереното копие трудовата книжка) или да ги подавам такива каквито са сега? Благодаря
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

според мен няма проблем да си ги изпратиш сега, това че нямаш един месец цстаж няма да е проблем така че действай и успех.
NO PAIN NO GAIN
Veronica
Обратна връзка:

Мнение от Veronica »

niama problem prashtai, i nie biahme taka, posle na intervuto shte pokajesh dokument s promianata
jaba

Мнение от jaba »

Пращай смело! Ако искат обяснения знаят, че ще ги получат на итервюто. Не са толкова застреляни. То е ясно, че животът си тече и няма земята да спре да се върти като подадеш документите. Хич не се чуди, ако отидеш на интервю и не те попитат за това. И най-важното - наблягай на истината. Ако толкова се притесняваш приложи една бележчица за причините поради които не работиш в момента, но това за твое лично успокоение. И не забравяй, че всяко обяснение е оправдание.
Заключено