колко се чака за виза?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Vergie
Обратна връзка:

колко се чака за виза?

Мнение от Vergie »

Знам, че според официалното писмо, посолството дава 15 работни дни за обработка на документите и поставяне на виза в паспорта.

Това, което ме интересува е вашият личен опит. Колко време реално се чака от датата на изпращането на паспорта в посолството до получаването му обратно?

Доколкото съм в течение, в момента обработват нашите паспорти - тези, които минахме интервю през ноември-декември. Кога си изпратихте паспортите? Получихте ли си визите? Няма ли кой да се похвали с виза вече :roll: ?
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

еми точно 15 работни дни с пътя и съботите и неделите към 21 календарни визата е с датата на 14-ия работен ден
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Ние сме рекордьори по чакане, също от тази ноемврийско-декемврийска сесия. Изпратихме паспортите на 3 май, получени са там на 4-ти, а ни ги върнаха на 31-ви май!!! А колко от тези дни са били работни, сами си пресметнете.
бъди красив труп!
Заключено