повече от един придружаващ кандидат (възрастен)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Maria.St

повече от един придружаващ кандидат (възрастен)

Мнение от Maria.St »

Ми това ми е питането - възможно ли е? Изчетох доста неща и честно казано останах с впечатление, че няма шанс, но все пак вие знаете повече - аз сега започвам...
Значи освен мъж ми и двете деца, искам и майка ми да я сложа като придружаващ кандидат, за да може да замине с нас от самото начало (да стигнем до заминаването, де :lol:).
Ако това има значение - мисля да кандидатствам за permanent worker / employability and occupational mobility program като точките, които си изчислявам, са малко над минимума.
Извинявам се, ако темата е дискутирана, не попаднах на нищо такова...
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

това за майка ти го забрави -няма как да стане като придружаващ. Тя е самостаятелен възрастен и за да замине трябва да кандидатства сама (или семейно с баща ти).
NO PAIN NO GAIN
Аватар
Koko

Re: повече от един придружаващ кандидат (възрастен)

Мнение от Koko »

Maria.St написа:Ми това ми е питането - възможно ли е? Изчетох доста неща и честно казано останах с впечатление, че няма шанс, но все пак вие знаете повече - аз сега започвам...
Значи освен мъж ми и двете деца, искам и майка ми да я сложа като придружаващ кандидат, за да може да замине с нас от самото начало (да стигнем до заминаването, де :lol:).
Ако това има значение - мисля да кандидатствам за permanent worker / employability and occupational mobility program като точките, които си изчислявам, са малко над минимума.
Извинявам се, ако темата е дискутирана, не попаднах на нищо такова...
Единствения начин да доведеш майка си в Канада е по процедурата за спонсориране. За целта обаче трябва да си в състояние да покриеш изисквания за да бъдеш спонсор.

http://www.cic.gc.ca/english/sponsor/index.html
Заключено