kolko moje da vdigat naema?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
exquisitus

kolko moje da vdigat naema?

Мнение от exquisitus »

Zdravejte

Znae li niakoj kolko moje landllord-yt da vdiga naema po zakon godishno?

MERSI

E.
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
nini

Мнение от nini »

Ne poveche ot % na inflaciiata za sashtata godina. Ne znam kolko e % inflaciia tazi godina. Varira ok.2-3% obiknoveno.
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

Това е добре да се знае/аз го научих скоро/. Когато наемателят плаща топлото си....максимум 1 %. Казаха ми го по-така :wink: кебекуа, а някои от тях доста добре си знаят правата. :)
pumpy

Мнение от pumpy »

Eagle написа:Това е добре да се знае/аз го научих скоро/. Когато наемателят плаща топлото си....максимум 1 %. Казаха ми го по-така :wink: кебекуа, а някои от тях доста добре си знаят правата. :)
зависи от типа топло
ако се топлите на ток и е включено топлото в наема, както е при нас, тоест ние нямаме фактури с Hydro Quebec то повишението за тази година може да е 1,1 %
отделно вдигането на общинските и училищни такси с всеки 5 % вдига наема с 0,7 %
направен ремонт в апартамента за 1000 долара вдига наема с 3 долара на месец, а ако ремонта е в блока тези 3 долара се делят между всички апартаменти и т.н.
като се обадите в режито ще ви помогнат с обяснения за конкретния ви случай.....
survivor

Мнение от survivor »

В Сайта на Режи ду Ложмон си пише за всяка година за всеки тип отопление с колко процента може да увеличават. Ако блокът е на по-малко от 5 години или през изминалата година е правен основен ремонт, може да увеличават и повече. Какво е основен ремонт - най-общо смяна на врати и прозорци, но ако е нещо по-конкретно обадете се в Режито да питате. Това сме го опроверявали преди 2-3 години, оттогава не, така че погледнете си и сега в сайта.
Заключено