Kak se namira rabota ot razstoqnie?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
el_greco

Kak se namira rabota ot razstoqnie?

Мнение от el_greco »

Moje li nqkoi da me posavetva kak da si namerq rabota predi podavane na purvite dokumenti. Ima li nqkoi koito da go e napravil?
Trudno e predpolagam no vsi4ki predpostavki sa na moq strana: otli4en frenski i ispanski, dobar angliyski, dobra frenska diploma za tursena profesiq injiner....i t.n.
Blagoradq predvaritelno!
Veliko

Мнение от Veliko »

Mnogo lesno: podawash rezumeta za podhodiashti pozicii, hodish na interwu, hareswat te i posle firmata oprawia ostanaloto i letish.

P.S. Wsichki predpostawki sa na stranata na rabotodatelia. Ti mozhe samo da zagubish, :lol: , ama nema se dawame
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

пробвай из Университетите, ако имаш PhD проблема ти е нулев, ако пък имаш и няколко публикации с импфактор над 5-6 , те сами ще те търсят. проблема е само май ордерите, ти кат инженер .... :roll:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
bp_de

Re: Kak se namira rabota ot razstoqnie?

Мнение от bp_de »

el_greco написа:Moje li nqkoi da me posavetva kak da si namerq rabota predi podavane na purvite dokumenti. Ima li nqkoi koito da go e napravil?
Trudno e predpolagam no vsi4ki predpostavki sa na moq strana: otli4en frenski i ispanski, dobar angliyski, dobra frenska diploma za tursena profesiq injiner....i t.n.
Blagoradq predvaritelno!
Ако приемем 4е някои ре4е да те наеме-има 2 фактота усложнява6ти нестата-
1- в 99% не взимат 4овек без интерву-поне това е моето наблудение и опит -колкото и малак да е -а е трудно да иде6 на такова когато си извън Канада
2-ако преско4и6 1 то -работодателя трабва да мине през HRDC -а там направо има опа6ка от работодатели дето да доказват 4е не могат да си намерят местна работна ръка :D :D

ина4е е хубаво да си оптимист-пробваи -ина4е няма на4ин да рабере6 как стоят нестата
Последно промяна от bp_de на Пон Май 15, 2006 7:21 am, променено общо 1 път.
el_greco

Мнение от el_greco »

Misleh si dali nqma kanadski ili evro agencii za nabirane na personal tuk Evropa... taka 4e da se moje da se kandidatsva ot tuk! Po tozi na4in i interviuto 6te e nablizo.....
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

el_greco написа:Misleh si dali nqma kanadski ili evro agencii za nabirane na personal tuk Evropa... taka 4e da se moje da se kandidatsva ot tuk! Po tozi na4in i interviuto 6te e nablizo.....
Е не са приритали канадските работодатели, че да търсят работници и в Европа. Тук има достатъчно желаещи :-)

Освен ако не си някой гений в областта си, ама тогава няма да питаш тук как да си намериш работа.
el_greco

Мнение от el_greco »

PoLuX, tvoeto "genialno" umozaklu4enie: Освен ако не си някой гений в областта си, ама тогава няма да питаш тук как да си намериш работа., 6te ostavq bez komentar...
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Re: Kak se namira rabota ot razstoqnie?

Мнение от PoLuX »

Е защо, el_greco, коментирай ми мнението, аз затова съм го написал, иначе щях да го запазя за себе си. Може и да греша, безгрешни хора няма - само че трябва да ми покажеш какво ми куца. Аз продължавам да твърдя, че ако си изключителен специалист в това което правиш (синоним на "гений в областта си"), няма да имаш проблеми с намирането на работа и тук ще е последното място, където да питаш как точно може да го направиш.

Между другото изречението беше индиректен отговор на въпроса:
el_greco написа:Moje li nqkoi da me posavetva kak da si namerq rabota predi podavane na purvite dokumenti.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

ето тука може да си търсиш работа:
http://www.jobbank.gc.ca/
http://www.issbc.org/
http://www.monster.ca/
пусни си СВ и ще те засипят с предложения за робота
ето ти една реална обява за инжинерче:
COMPENSATION:
Salary: $90-130K + incentives.
http://jobsearch.monster.ca/getjob.asp? ... rt=rv&vw=b