Furniture Designer in Canada
Furniture Designer in Canada
Ima li niakoi furniture designer v Canada? Kak se tarsi rabota (ako znaete spetsializirani linkove)? Ima li oderi i pr?
zabravi ia taia profesia pone v nachaloto brato.Az rabotia v taia sfera s mebelite.Niama shans.Okupirali sa ia zdravo i nai vajnoto triabva da poznavash mnogo arhitekti i mnogo bogati hora.Inache .....ne stava.Drugoto koeto e che tuka mebelite sa sas savsem drug design i iskat da uchish za tova.
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
Tuk za dizain v koiato i da e sfera,mebeli,ka6ti dori drehi e trudno da se govori.Vsi4ko po-dizainersko e mnogo skapo i idva ot evropa.Populiarni sa eftinite i masovi ne6ta-razbirai kato materiali i tehnologia.Dori nai-lesno postijimoto zvetovo re6enie,koeto ne iziskva koi-znae kakvi usilia i sredstva im e problem.Vkusa otnosno mebelite,pone na masata im e ujasen,ki4 i grozotia, naslagvane,friz4eta, mnogobroini izvivki koito niamat ni6to ob6to s izia6tnata linia.Na men mi e ujasno trudno da nameria ne6to koeto naistina da mi haresa,ot vsiakakvo estestvo.Ne me razbirai pogre6no,ne 4e niama,ima strahotni italianski magazini za mebeli,ta vseki s vazmojnosti spored men pribiagva do tiah.