атестация от работодател?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
NIAnia

атестация от работодател?

Мнение от NIAnia »

Здравейте!
Поискаха ми /от Виена/ атестация от работодател, при когото работя на допълнителна работа, при извънтрудови правоотношения. Някой знае ли какво трябва да съдържа това? Явно, че ще е писмо от работодателя...ама какво да пише той в него? Да поясня, че работата е на свободна практика и като има работа - има пари, като няма работа - няма пари, а те искат да се посочи броя на работените часове през седмицата...
Та молбата ми е, ако някой е пращал такова нещо, да сподели опита си.
Благодаря предварително,
и на всички ви - само късмет и успехи занапред!
nia
ts

Мнение от ts »

Neka rabotodateljat ti da opishe v atestatsijata s kakvo tochno se zanimavash taka, che da stane jasno, che ne se raboti na fixirano rabotno vreme. Neka da izchisli kolko chasa si rabotil priblizitelno ot edi koj si moment do dnes, pak te da si gi izchisljvat po sedmitsi, ako iskat.
Uspeh!
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

и на мен ми поискаха такава. Занесох службна бележка, в която пишеше от кога до кога съм работила (нищо не пише за часовете) и да послужи за изчисление на трудов стаж. На интервюто само си я прибраха, нищо по нея. А мъжа ми му признаха трудов стаж по време на обучението, защото е бил на повикване, т.е. плаващо работно време, така, че може и да ти пишат това с примерно 20 часа седмично средно запълване.
Изображение
NIAnia

blagodaria

Мнение от NIAnia »

blagodaria za otgovorite, biaha mi polezni za da se orientiram kakvo da im izpratia.
Jelaia vi samo prekrasni migove i silata da e s vas!!!
nia
lars

За атестацията ....

Мнение от lars »

На нас също ни искаха от Виена да докажем че още работим на същата работа. Взехме си бележка от фирмата и на нея единственото написано беше от кога работим и че продължаваме да работим все още. И явно беше достатъчно.
Заключено