Здравейте!
Поискаха ми /от Виена/ атестация от работодател, при когото работя на допълнителна работа, при извънтрудови правоотношения. Някой знае ли какво трябва да съдържа това? Явно, че ще е писмо от работодателя...ама какво да пише той в него? Да поясня, че работата е на свободна практика и като има работа - има пари, като няма работа - няма пари, а те искат да се посочи броя на работените часове през седмицата...
Та молбата ми е, ако някой е пращал такова нещо, да сподели опита си.
Благодаря предварително,
и на всички ви - само късмет и успехи занапред!
атестация от работодател?
-
и на мен ми поискаха такава. Занесох службна бележка, в която пишеше от кога до кога съм работила (нищо не пише за часовете) и да послужи за изчисление на трудов стаж. На интервюто само си я прибраха, нищо по нея. А мъжа ми му признаха трудов стаж по време на обучението, защото е бил на повикване, т.е. плаващо работно време, така, че може и да ти пишат това с примерно 20 часа седмично средно запълване.
blagodaria
blagodaria za otgovorite, biaha mi polezni za da se orientiram kakvo da im izpratia.
Jelaia vi samo prekrasni migove i silata da e s vas!!!
Jelaia vi samo prekrasni migove i silata da e s vas!!!
nia
За атестацията ....
На нас също ни искаха от Виена да докажем че още работим на същата работа. Взехме си бележка от фирмата и на нея единственото написано беше от кога работим и че продължаваме да работим все още. И явно беше достатъчно.