Zdraveite na vsi4ki,
Nablijava Velikden.
Koj go praznuva, koj ne ama si e nash praznik .
Prinzipno kato zatrygnat podobni praznici i se seshtame da sme dobri, makar 4e ima hora koito go pravyat ne samo kato e Koleda ili Velikden.
Ima dobri hora, koito pravyat dobri neshta prez cqlata godina. Samo 4e za syjalenie pari nqma!
Horata za koito vi kazvam sa reporteri ot v. 4erno more vyv Varna. Te pereodi4no poseshtavat edin dom za psiih4eski nedobre hora. Doma se kazva Sv Panteleimon, namira se v selo Bulgarevo, koeto e na 5 km ot Kamen brqg i qilata. Iniciativata si e li4no tyahna, v smisyl ne e na vesntika. Te sami si finansirat vsi4ko i estestveno bivat podpomagani ot razni dobri hora.
Za Velikden shte hodyat otnovo, imat ideya da zanesat kozunaci i yajca na tezi zabraveni ot vsi4ki hora. Ako nqkoj ima jelanie da pomogne neka mi pishe LS i sht evi dam koordinati da komunikirate li4no. No vsi4ko tryabva da stane dosta byrzo, zashtoto nqma vreme, a i az za syjalenie razbrah dosta kysno.
Molq vi, na kojto ne mu haresva temata da ne ya 4ete, i da ne mi pishe typotii.
Blagodarya na vsi4ki!
Pozdravi !
BALBI
PS
Kojto ima jelanie moje da pro4ete i edna statiya za doma! Eto go i linka:
http://www.chernomore.bg/article.asp?ar ... sueID=1318
Pomosht, systradanie i oshte neshto!!!
Pomosht, sustradanie i oshte neshto!
Имам едно предложение, дами и господа - да подкрепим инициативата на balbi!!! Хайде да видим кой ще докаже на себе си, че може да бъде състрадателен на практика!!!
Може да не можем да сме достатъчно щедри, но можем да бъдем достатъчно добри - добрината ще ни се върне стократно!!!
Пожелавам ви успех в мисленето!!!!!!
Много чаровни усмивки за осмелилите се да бъдат състрадателни,
Joana

Може да не можем да сме достатъчно щедри, но можем да бъдем достатъчно добри - добрината ще ни се върне стократно!!!
Пожелавам ви успех в мисленето!!!!!!
Много чаровни усмивки за осмелилите се да бъдат състрадателни,
Joana