Ще се появят ли спънки в процедурата ако не си отслужил?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Тара

Ще се появят ли спънки в процедурата ако не си отслужил?

Мнение от Тара »

Здравейте,
Първо благодаря за отговорите от предишната тема. А сега на въпроса.
Мъжът ми не е отслужил. В момента учи, догодина ще завърши. Ние кандидатстваме за Квебек и аз съм основен кандидат. За момента нещата се развиват сравнително бързо. Не ми е ясно обаче, като не е отслужил, това дали няма да повлияе отрицателно или да забави процедурата.
Благодаря ви
Силата е в теб!
marinaro

Мнение от marinaro »

Изобщо не се притеснявай. Никой няма да го свали от самолета само защото не е отслужил. Няма да има забавяне в процедурата по кандидатсване, тъй като канадците не ги интересува той дали е отслужил или не. Даже ако по този начин избегне казармата, ще направи най добре. :D Споко и пиите довечера по няколко :beer: :beer:
Тара

Мнение от Тара »

Маринаро, благодаря ти, камък ми падна от сърцето. Какви черни мисли ме преследваха... Сега със сигурност ще ударим не само по едно :beer:
Силата е в теб!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Hi Tara i ot men!

Ti da ne mislish, che az sam otslujil?! Da ne sam lud da si gubya vremeto s gluposti, kogato moga da bada v Canada! Spoko i smelo napred, a kato doydete tuk neka da mu prashtat povikvatelni voennite, moje da im pratite kartichka ot Montreal! :lol: Za da e po-spokoen, akto zavrshi, oshte ako ne ste trgnali kam Canada, neka da zapishe fiktivno nyakoya magistratura v prviya universitet, koyto mu popadne i da vzeme uverenie, che oshte uchi, za da go predstvai na voennite. Taka te daje nyama povikvatelni da mu prashtat, a vie prez tova vreme shte otprashite kam Canada. Kef, nali? :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
gen Fon Klinkerhofen

Мнение от gen Fon Klinkerhofen »

Нямай грижи!
Аз също не бях отслужил докато правих процедурата. Мина ми интержчвюто и чак тогава викам , я да изкарам една казаарма. Изкарах си казазрмата, само взех отпуск заа да си направя мед прегледи и хей ме на в Кънъдъ
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

gen Fon Klinkerhofen написа:Нямай грижи!
Аз също не бях отслужил докато правих процедурата. Мина ми интержчвюто и чак тогава викам , я да изкарам една казаарма. Изкарах си казазрмата, само взех отпуск заа да си направя мед прегледи и хей ме на в Кънъдъ
Е правилно си направил, иначе генерал който не е бил в казармата... не върви :wink: .
Тара

Мнение от Тара »

Здравей Canuk,

Много добре си направил, че си избегнал тази родна щуротия наречена "казарма". Ако и ние успеем да се спасим навреме, кефа наистина ще голям. Моя човек завършва догодина, дотогава страшно няма, притеснявам се за после. Може би ще запише още нещо......
Силата е в теб!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Tochno taka, Tara, brzo zagraya ideyata mi. :lol: Da zapishe neshto, za da moje da vzeme uverenie, koeto da predstavi na voennite, taka te nyama da go zakachat s komisii i povikvatelni, a vie shte idete v Canada prez tova vreme. Do 26 ili 27 goishna vazrast vseki ima pravo da otlaga kazarma zaradi obrazovanie. Good luck! :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
miloto
Обратна връзка:

kazarma

Мнение от miloto »

Zdravei i ot men,

Ne se pritesniavai za kazarmata. Mahat me beshe vodesht i ne beshe hodil v kazarma. Na meditcinskite go pitaha dali e hodil ili ne, toi si izmisli neshto i taka.
Taka, che have fun i nazdrave :beer:

Kasmet
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Тара

Мнение от Тара »

Canuck hi otnovo,

Pak kato doidem ste piem po :beer: I na teb zdrave i kasmet.
Силата е в теб!
Заключено