Ще се появят ли спънки в процедурата ако не си отслужил?
Ще се появят ли спънки в процедурата ако не си отслужил?
Здравейте,
Първо благодаря за отговорите от предишната тема. А сега на въпроса.
Мъжът ми не е отслужил. В момента учи, догодина ще завърши. Ние кандидатстваме за Квебек и аз съм основен кандидат. За момента нещата се развиват сравнително бързо. Не ми е ясно обаче, като не е отслужил, това дали няма да повлияе отрицателно или да забави процедурата.
Благодаря ви
Първо благодаря за отговорите от предишната тема. А сега на въпроса.
Мъжът ми не е отслужил. В момента учи, догодина ще завърши. Ние кандидатстваме за Квебек и аз съм основен кандидат. За момента нещата се развиват сравнително бързо. Не ми е ясно обаче, като не е отслужил, това дали няма да повлияе отрицателно или да забави процедурата.
Благодаря ви
Силата е в теб!
Изобщо не се притеснявай. Никой няма да го свали от самолета само защото не е отслужил. Няма да има забавяне в процедурата по кандидатсване, тъй като канадците не ги интересува той дали е отслужил или не. Даже ако по този начин избегне казармата, ще направи най добре.
Споко и пиите довечера по няколко

Hi Tara i ot men!
Ti da ne mislish, che az sam otslujil?! Da ne sam lud da si gubya vremeto s gluposti, kogato moga da bada v Canada! Spoko i smelo napred, a kato doydete tuk neka da mu prashtat povikvatelni voennite, moje da im pratite kartichka ot Montreal!
Za da e po-spokoen, akto zavrshi, oshte ako ne ste trgnali kam Canada, neka da zapishe fiktivno nyakoya magistratura v prviya universitet, koyto mu popadne i da vzeme uverenie, che oshte uchi, za da go predstvai na voennite. Taka te daje nyama povikvatelni da mu prashtat, a vie prez tova vreme shte otprashite kam Canada. Kef, nali? 
Ti da ne mislish, che az sam otslujil?! Da ne sam lud da si gubya vremeto s gluposti, kogato moga da bada v Canada! Spoko i smelo napred, a kato doydete tuk neka da mu prashtat povikvatelni voennite, moje da im pratite kartichka ot Montreal!

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид

-
Е правилно си направил, иначе генерал който не е бил в казармата... не вървиgen Fon Klinkerhofen написа:Нямай грижи!
Аз също не бях отслужил докато правих процедурата. Мина ми интержчвюто и чак тогава викам , я да изкарам една казаарма. Изкарах си казазрмата, само взех отпуск заа да си направя мед прегледи и хей ме на в Кънъдъ

Tochno taka, Tara, brzo zagraya ideyata mi.
Da zapishe neshto, za da moje da vzeme uverenie, koeto da predstavi na voennite, taka te nyama da go zakachat s komisii i povikvatelni, a vie shte idete v Canada prez tova vreme. Do 26 ili 27 goishna vazrast vseki ima pravo da otlaga kazarma zaradi obrazovanie. Good luck! 

Per aspera ad astra!

- miloto
- Обратна връзка:
kazarma
Zdravei i ot men,
Ne se pritesniavai za kazarmata. Mahat me beshe vodesht i ne beshe hodil v kazarma. Na meditcinskite go pitaha dali e hodil ili ne, toi si izmisli neshto i taka.
Taka, che have fun i nazdrave
Kasmet
Ne se pritesniavai za kazarmata. Mahat me beshe vodesht i ne beshe hodil v kazarma. Na meditcinskite go pitaha dali e hodil ili ne, toi si izmisli neshto i taka.
Taka, che have fun i nazdrave

Kasmet
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!