Въпрос относно регистрация на кола

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
kevin

Въпрос относно регистрация на кола

Мнение от kevin »

Бих искал да попитам каква е процедурата, ако си купиш кола в Кебек, но искаш да я караш в Онтарио, трябва ли да я регистрираш първо в Кб и след това отново в ОН или има начин да я закараш в някаква временна Кб табела в ОН?

Мерси.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

kato registrirash kola v ON minavash safety i emission check,zastrahovkata otdelno.vremenata tabela sashto e registracia
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
hankroum
Обратна връзка:

Мнение от hankroum »

Чувал съм че колите там са по запазени и дори са по евтинки. Ако не е наложително може би е по добре да си купиш от там автомобилче. На мен ми предстои преместване и за това и за мен е интересно но аз вече имам автомобил. И аз съм тръгнал нататък.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
bp_de

Мнение от bp_de »

JoroF написа:kato registrirash kola v ON minavash safety i emission check,zastrahovkata otdelno.vremenata tabela sashto e registracia
жоро -за еми6ън тест знам какво е -но за 1 път 4увам за Сеифти тест в Канада. я даи някои линк да видя това какво е . тоя тест само за онтарио ли е?
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

bp_de написа:
JoroF написа:kato registrirash kola v ON minavash safety i emission check,zastrahovkata otdelno.vremenata tabela sashto e registracia
жоро -за еми6ън тест знам какво е -но за 1 път 4увам за Сеифти тест в Канада. я даи някои линк да видя това какво е . тоя тест само за онтарио ли е?
az link ne moga da ti dam ,safety check mi go praviha v avtoserviz ,a ne v neta...
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
DonPatso
Обратна връзка:

Зависи

Мнение от DonPatso »

провери в www.saaq.gouv.qc.ca там влез в Immatriculation .
Но мисля че ако си купиш колата от автокъща ти издават транзитен номер който важи 10 дена иможеш да си джиткаш с него.
Всичко това е описано в сайта който ти давам. Успех!!!
Абе еййй! Всичко което виждаш е триизмерно не забравяй!
bp_de

Мнение от bp_de »

JoroF - ясно 4е теста не са ти го правили по нета :D
въпроса ми бе6е тоя тест официално ли се изисква ?
еми6ън теста е ясен-колко газове изхвърля колата и тка нататка.за Онтарио не знам как е но за - BC стандарите са сетнати от правителствена организация и е ясно кое и за каде е.
та затова питах за тоя саифти 4ек-исках да прегледам какви са изискванията -ако има такива описани някаде.

ина4е ако тоя саифти 4ек е само то сервиза-това е ала бала според мен.
Pepon

Мнение от Pepon »

Safty Check-a ne e problem da se uredi po vtoria nachin. Problema e posle na patia. Globata za izgorial preden far moje da stigne 200$, otdelno nakazatelnite tochki. Sashtoto e i s emisiite - moje da si minal e-test, no ako pushi otzad i te sprat shte ti razkajat igrata.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
bp_de

Мнение от bp_de »

Pepon сигурно е така - но повтарям вапроса-има ли го описано някаде тоя сеифти тест?
А ина4е ако види6 например какви норми има в BC за изгорели газове-ми то такива не е имало и в на4алото на тестването в немско :D така 4е не виждам ка някоя европеиск акола да не ги пасне (освен в слу4аите когато е наистина голяма бракма) :D :D :D
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Kola kupena v Quebec moje da se prevozi s tranzitnite nomera do Ontario, no dokolkoto znam registraciyata tryabva da se napravi vednaga, kogato si registrirash nqkakyv adres tam, zashtoto do togava si tranziten v Ontario. A otnosno zastrahovkite mislya, 4e tryabva da iimash ontarijska knijka, no ako nqkoj e zapoznat neka kaje.
Otnosno safety istoriite - zadyljitelni sa, kakto i ako vnesesh ot On v Qc ili ot US v On. Vinagi namirat po neshto za da ti vzemat nqkoj lev otgore. Edno Geo Metro bez zabelejki sled kato nishto ne mojaha da mu nameryat kazaha, 4e nqmalo stop svetlini na prozoreca i gi slojiha za nqkakva suma.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

balbi написа:Kola kupena v Quebec moje da se prevozi s tranzitnite nomera do Ontario, no dokolkoto znam registraciyata tryabva da se napravi vednaga, kogato si registrirash nqkakyv adres tam, zashtoto do togava si tranziten v Ontario. A otnosno zastrahovkite mislya, 4e tryabva da iimash ontarijska knijka, no ako nqkoj e zapoznat neka kaje.
Otnosno safety istoriite - zadyljitelni sa, kakto i ako vnesesh ot On v Qc ili ot US v On. Vinagi namirat po neshto za da ti vzemat nqkoj lev otgore. Edno Geo Metro bez zabelejki sled kato nishto ne mojaha da mu nameryat kazaha, 4e nqmalo stop svetlini na prozoreca i gi slojiha za nqkakva suma.
tia hora ot servizite deto praviat testa nali i te triabva da jiveiat ot neshto ,te na kola ot zavoda mogat da nameriat kusuri.i kato pochnat da te oblachvat,kakvo triabva da se smeni ...
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Haha
nqma majtap:)!
Заключено