Въпрос относно регистрация на кола
Въпрос относно регистрация на кола
Бих искал да попитам каква е процедурата, ако си купиш кола в Кебек, но искаш да я караш в Онтарио, трябва ли да я регистрираш първо в Кб и след това отново в ОН или има начин да я закараш в някаква временна Кб табела в ОН?
Мерси.
Мерси.
- hankroum
- Обратна връзка:
Чувал съм че колите там са по запазени и дори са по евтинки. Ако не е наложително може би е по добре да си купиш от там автомобилче. На мен ми предстои преместване и за това и за мен е интересно но аз вече имам автомобил. И аз съм тръгнал нататък.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
az link ne moga da ti dam ,safety check mi go praviha v avtoserviz ,a ne v neta...bp_de написа:жоро -за еми6ън тест знам какво е -но за 1 път 4увам за Сеифти тест в Канада. я даи някои линк да видя това какво е . тоя тест само за онтарио ли е?JoroF написа:kato registrirash kola v ON minavash safety i emission check,zastrahovkata otdelno.vremenata tabela sashto e registracia
THE LAST LINE OF DEFENSE
- DonPatso
- Обратна връзка:
Зависи
провери в www.saaq.gouv.qc.ca там влез в Immatriculation .
Но мисля че ако си купиш колата от автокъща ти издават транзитен номер който важи 10 дена иможеш да си джиткаш с него.
Всичко това е описано в сайта който ти давам. Успех!!!
Но мисля че ако си купиш колата от автокъща ти издават транзитен номер който важи 10 дена иможеш да си джиткаш с него.
Всичко това е описано в сайта който ти давам. Успех!!!
Абе еййй! Всичко което виждаш е триизмерно не забравяй!
JoroF - ясно 4е теста не са ти го правили по нета
въпроса ми бе6е тоя тест официално ли се изисква ?
еми6ън теста е ясен-колко газове изхвърля колата и тка нататка.за Онтарио не знам как е но за - BC стандарите са сетнати от правителствена организация и е ясно кое и за каде е.
та затова питах за тоя саифти 4ек-исках да прегледам какви са изискванията -ако има такива описани някаде.
ина4е ако тоя саифти 4ек е само то сервиза-това е ала бала според мен.

въпроса ми бе6е тоя тест официално ли се изисква ?
еми6ън теста е ясен-колко газове изхвърля колата и тка нататка.за Онтарио не знам как е но за - BC стандарите са сетнати от правителствена организация и е ясно кое и за каде е.
та затова питах за тоя саифти 4ек-исках да прегледам какви са изискванията -ако има такива описани някаде.
ина4е ако тоя саифти 4ек е само то сервиза-това е ала бала според мен.
Safty Check-a ne e problem da se uredi po vtoria nachin. Problema e posle na patia. Globata za izgorial preden far moje da stigne 200$, otdelno nakazatelnite tochki. Sashtoto e i s emisiite - moje da si minal e-test, no ako pushi otzad i te sprat shte ti razkajat igrata.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Pepon сигурно е така - но повтарям вапроса-има ли го описано някаде тоя сеифти тест?
А ина4е ако види6 например какви норми има в BC за изгорели газове-ми то такива не е имало и в на4алото на тестването в немско
така 4е не виждам ка някоя европеиск акола да не ги пасне (освен в слу4аите когато е наистина голяма бракма)

А ина4е ако види6 например какви норми има в BC за изгорели газове-ми то такива не е имало и в на4алото на тестването в немско

Kola kupena v Quebec moje da se prevozi s tranzitnite nomera do Ontario, no dokolkoto znam registraciyata tryabva da se napravi vednaga, kogato si registrirash nqkakyv adres tam, zashtoto do togava si tranziten v Ontario. A otnosno zastrahovkite mislya, 4e tryabva da iimash ontarijska knijka, no ako nqkoj e zapoznat neka kaje.
Otnosno safety istoriite - zadyljitelni sa, kakto i ako vnesesh ot On v Qc ili ot US v On. Vinagi namirat po neshto za da ti vzemat nqkoj lev otgore. Edno Geo Metro bez zabelejki sled kato nishto ne mojaha da mu nameryat kazaha, 4e nqmalo stop svetlini na prozoreca i gi slojiha za nqkakva suma.
Otnosno safety istoriite - zadyljitelni sa, kakto i ako vnesesh ot On v Qc ili ot US v On. Vinagi namirat po neshto za da ti vzemat nqkoj lev otgore. Edno Geo Metro bez zabelejki sled kato nishto ne mojaha da mu nameryat kazaha, 4e nqmalo stop svetlini na prozoreca i gi slojiha za nqkakva suma.
tia hora ot servizite deto praviat testa nali i te triabva da jiveiat ot neshto ,te na kola ot zavoda mogat da nameriat kusuri.i kato pochnat da te oblachvat,kakvo triabva da se smeni ...balbi написа:Kola kupena v Quebec moje da se prevozi s tranzitnite nomera do Ontario, no dokolkoto znam registraciyata tryabva da se napravi vednaga, kogato si registrirash nqkakyv adres tam, zashtoto do togava si tranziten v Ontario. A otnosno zastrahovkite mislya, 4e tryabva da iimash ontarijska knijka, no ako nqkoj e zapoznat neka kaje.
THE LAST LINE OF DEFENSE