видеотеките в Канада
видеотеките в Канада
бихте ли могли да ми кажете как стои въпроса с видеотеките в Канада
и по-точно има ли някоя верига която предоставя условия за франчаизинг
-
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: видеотеките в Канада
predlagat niakoi no toia biznes e na umiranemonny написа:бихте ли могли да ми кажете как стои въпроса с видеотеките в Канада
horata pochnaha da kradat filmi ot interneta
v Ontario ima samo 2 golemi igracha - Blockbuster i Rogers
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Пък и Видеотрон вече предлагат такава услуга - цък-цък с дистанционното, избираш си филм, плащаш го (не знам как точно, сигурно получаваш сметка или пък оторизираш да теглят от КК всеки път) и филма е твой за деня. С DVD качество. Спестява се мин. 1 ходене до видеотеката в тоя студ.
Казват, че това (Video-on-demand) вече е смъртта на видеотеките, ама нищо не се знае.
Казват, че това (Video-on-demand) вече е смъртта на видеотеките, ама нищо не се знае.
- Lub0
- Обратна връзка:
Също масово се пиратства сателитен сигнал, така че който има сателит не взема видео касети под наем, защото когато един филм излезе на видео, почти веднага излиза и на pay-per-view каналите.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
kak sa teia dniLub0 написа:Също масово се пиратства сателитен сигнал, така че който има сателит не взема видео касети под наем, защото когато един филм излезе на видео, почти веднага излиза и на pay-per-view каналите.
goriat li signala mnogo ili se darji s dni?
az imam free cable ta ne sam si igral s sateliti ot otdavna
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
ssttoo написа:Като стана дума за сателитите:
Бе тука нещо наш'те от БГ разправят, че били пуснали БГ сателитен канал над СШАи Канада, май Канал 1.
Знае ли някой нещо? Гледа ли го някой?
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=1893
Blockbuster са най-голямата световна верига нормално е да са силни в Канада
англичаните пък ги пращат по-пощата, мисля че го има ив Канада - използва ли се?
Vidoetron ли се пише на английски?
освен че гепите незаконно, има ли възможнаст да си плащаш и да гледаш он-лайн?
англичаните пък ги пращат по-пощата, мисля че го има ив Канада - използва ли се?
какво означава това, платен кабел с възможност за избор на филм ли е?ssttoo написа:Пък и Видеотрон вече предлагат такава услуга - цък-цък с дистанционното, избираш си филм, плащаш го (не знам как точно, сигурно получаваш сметка или пък оторизираш да теглят от КК всеки път) и филма е твой за деня. С DVD качество. Спестява се мин. 1 ходене до видеотеката в тоя студ.
Vidoetron ли се пише на английски?
освен че гепите незаконно, има ли възможнаст да си плащаш и да гледаш он-лайн?