Върнати за повишаване нивото на френски?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
amigo

Върнати за повишаване нивото на френски?

Мнение от amigo »

Ние бяхме върнати от Мадам Орнер през декември за повишаване нивото на френския.Предстои ни пускане на сертификатите и ни интересува,тези като нас дали вече са го направили?Ако да,има ли развитие при тях и знаят ли какво следва? :?: Моля,споделете,напрежението е голямо!Благодарим Ви,предварително!
Успех на всички,на които им предстоят интервюта през Април!!!
amigo

Мнение от amigo »

Явно няма други с нащия смучай.
leaf

Мнение от leaf »

Следва да си изпратите сертификатите и да чакате покана за интервю.
След това естествено интервю на свободни теми с цел да оценят напредъка ви по френски.:)
И след това може би сертификати за селекция. :)
Успех :) :) :)
leaf

Мнение от leaf »

Забравих, най-важното:
Не се напрягайте. :)
nikito

Мнение от nikito »

amigo написа:Явно няма други с нащия смучай.
има, има ама се крият..... или учат още.....
или смучат нещо :wink:
amigo

Мнение от amigo »

Blagodaria,Momcheta!Kogato saprygat mi e pod stres,normalno e vmesto <slychai> da napishe <smychai>!Vseki edin ot nas e nameril nachini da relaxira i da se yspokoiava!Goliam sladyr e!Dano vsichko da mine yspeshno,a tozi<smychai> shte e povod za dosta shegi!
nikito

Мнение от nikito »

амиго и амижке, мисля си че ще ви се обадят по телефона да си побъбрят с вас.
аз бих си приготвил една тетрадка с всички въпроси които може да ви питат и с отговорите и просто да си четете отговора. мисля че няма да ви оставят за повторно интервю, защото септеври се оказва че ще стане месец май, както беше писал поета, дано не бъркам....
или ще бъде доста нагъчкано тогава да се тормозят с вас. имало е други случаи как по телефона разговорът е продължавал около 5 минути. и въпросите не са били трудни, напротив просто е било проформа. абе самият факт че са ви върнали само за език е 99 че сте вътре.
и още: очаквайте да ви се обадят след 7, 8 ден от пускането на писмото, е може и на 10-тия или по-късно.
drel

Мнение от drel »

Trudni li sa vuprostite na interviuto po frenski,kak mogat da budat dadeni zadovolitelni otgovori,triabva li postoianno da se usmihvame,za6toto moiata usmivka nepada ot liceto mi :lol: :lol: :lol:Gabrovo

,,Ot trudnostite kum zvezdite,,
drel

Мнение от drel »

Za6to da kandidatstvame v federalna kanada,kato tam se 4aka s godini,po dobre e v niakoia provincia i sled tova ataka na Federalna kanada :lol: Gabrovo

amigo

Мнение от amigo »

Ei,sega veche Majat mi si zasmyka prasta :shock: !!!Kak taka 8-10 dena sled pyskaneto na pismoto,ama kak,ami sega?Goliam maitap,na chyjd grab i 100 toiagi sa malko!Pone 2 sedmici da ni dadat da sviknem s misalta,che shte zvannat.I bez tova sme v palen stypor ot fakta,che shte se vodi telefonen razgovor.Toi,Miliat mi,na balgarski ne obicha da govori po telefona...tova da ne sam az,s chasove da drankam :wink:.Aide stisnete po niakoi prast,za kasmet,stisnete,kazah,ne smychete :wink: .Pak liatoto shte cherpim na moreto!
bravo

Мнение от bravo »

drel написа:Za6to da kandidatstvame v federalna kanada,kato tam se 4aka s godini,po dobre e v niakoia provincia i sled tova ataka na Federalna kanada :lol: Gabrovo

mi te provinciite sa 4ast ot federalna Canada, dokolkoto znam
nikito

Мнение от nikito »

Ei,sega veche Majat mi si zasmyka prasta
кажи му да не си смучи пръстите ами....... :lol: други по-интересни работи, щом трябва да се успокои, така де, ще се жертваш.....
Pone 2 sedmici da ni dadat da sviknem s misalta,che shte zvannat.
ама защо не пратите документите след 2 седмици, така ще свикнете с мисълта и по-спокойно ще го давате. пък и време за смукане ще има..... :D :D :D :D
amigo

Мнение от amigo »

Za men e ydovolstvie da se jertvam!A dokymentite,Niki,nie veche gi pysnahme!Taka,che kakvoto sabia pokaje!
nikito

Мнение от nikito »

Щом като сте оцелели при мадам Хорнер (г-жа Рогова) от английски, значи телефонния раговор ще ви се стори като приказка..... :lol: :lol:
и още днес се жертвай за да са спокойни всички....а най вече твойто мари.
nikito

Мнение от nikito »

амиго и амижке, какво стана, звъннаха ли другарите от виена?
дайте инфо, сигурно и други ще се интересуват.
Заключено