Kam lyubitelite na arts martiaux v Montrеal-vapros
Kam lyubitelite na arts martiaux v Montrеal-vapros
Kato gore6t fen i lyubietl praktik ot BG bih iskala da nau4a,ako nqkoy e v 4as ima li lyubitelski klubove po karaté kyokushin v Montréal,ako da-nqkakva po-konkretna informaziq,moje internet site,mese4na taksa,adres,4asove i dni na pose6taemost...?! Merci predvaritelno !
Здравей ivanq,
аз също се интересувам, но от godju ryu/ godju kai. Още съм в Бг и единствената информация, която имам е от интернет. Видях, че цените са доста прилични и са в зависимост от степента. за 1-2 кю са около 40-60 $ на тримесечие. Предполагам, че има доста школи и ще имаш възможност да избираш. Ще се радвам ако получим информация от извора/ някой от Монреал/
Поздрави!
аз също се интересувам, но от godju ryu/ godju kai. Още съм в Бг и единствената информация, която имам е от интернет. Видях, че цените са доста прилични и са в зависимост от степента. за 1-2 кю са около 40-60 $ на тримесечие. Предполагам, че има доста школи и ще имаш възможност да избираш. Ще се радвам ако получим информация от извора/ някой от Монреал/
Поздрави!
-
- Обратна връзка:
Boinite izkustva kato cialo sa sravnitelno dobre razviti v Montreal, ne znam konkretno za kiokoshin adressi, no klubove ima dosta. Taksite ne sa strashni - obiknoveno sa ot poriadaka na 30-40 dolara na messetz. Ima i po-evtini daje bezplatni varianti (kym uchilishta, kvartalni klubove i razni organizacii) no tam trenirat samo po 1-2 pyti sedmichno.
P.S. V normalen klub sys seriozni trenirovki sigurno shte te nakarat da podpishesh dogovor che niamash pravo da obuchavash drugi za sobstvena smetka.
P.S. V normalen klub sys seriozni trenirovki sigurno shte te nakarat da podpishesh dogovor che niamash pravo da obuchavash drugi za sobstvena smetka.
- manman
- Обратна връзка:
Ei i az se interesuvam sega treniram KYOKUSHIN v BG
no sum se zaputil kum Montreal i mislia da produljavam tam
taka che ako namerish klub pishi mi podrobnosti.
az tursih v http://www.google.com i ima dosta informacia
ako ti triabvat niakoi kati po Kyokushin mojesh da si svalish
"avi" filove ot moyat experimentalen site manman.hit.bg
OUS
"avi" filove ot moyat experimentalen site manman.hit.bg
OUS
изпр.док.до Виена - 10/04/2006
Accuse de reception- 15/05/2006
intervew- 29.11.06, 11:00h.
rezultat - Uspeshno
docs Bucurest - 09/01/2007
medicinski - 02/06/2007
OK na medicinskite - 10/06/2007
pokana za visi -07/09/2007
visi - 05/10/2007
rezultat - Uspeshno
medicinski - 02/06/2007
visi - 05/10/2007
- manman
- Обратна връзка:
Ei i az se interesuvam sega treniram KYOKUSHIN v BG
"avi" filove ot moyat experimentalen site http://www.manman.hit.bg
OUS
"avi" filove ot moyat experimentalen site http://www.manman.hit.bg
OUS
изпр.док.до Виена - 10/04/2006
rezultat - Uspeshno
medicinski - 02/06/2007
visi - 05/10/2007
rezultat - Uspeshno
medicinski - 02/06/2007
visi - 05/10/2007
Kam lyubitelite na arts martiaux v Montreal
Blagodarq na Aseto za info-to za orientirova4nata finansova angajiranost kam klubovete po martial arts v Montreal,zvu4i savsem priemlivo naistina!Nadqvam se da imam kasmeta da moga da prodalja hobi-to si ot BG i na kanadska zemq!A 6to se otnasq i do drugiq po4itatel na kyukushin - Balbi mi pusna 4udesen net-site, za vaprosnoto v Canada!Nadqvam se ,Balbi,nqma6 protiv da gi spodelq i tuk s qvno i drugi zaintrigovani-http://www.kyokushincanada.org
Kasmet na vsi4ki!
Kasmet na vsi4ki!
Ognen_led propusnah da ti blagodarq i na teb za info-to,namereniqta mi za profes.i saotvetno finans.realizaziq v Canada sa v savsem druga obl.,karate mi e lyubima hobiyna strast i mi sluji 4udesno kato razvle4enie i tonus i ni6to pove4e,a i dale4 ne sam tolkova dobra,4e da si pomislq li4no da obu4avam-tva po otno6enie na hubavoto uto4nenie ,koeto si pusnal/a v kraq na message-si! Manman-spezialen privet i na teb i merci za predlojeniq site,mislq dobre da se vazpolzvam ot nego pri po-natata6noto si razvitie v kyokushin-a-jivot i zdrave da e!Nadqvam se i az da sam ti bila polezna s site na Balbi po vaprosa za ob6tata ni strast! 

E ami kolega ti togava shtom si v Tel Aviv tuka moje da si prodyljish s Krav Maga;)pi4agata написа:HI!
V momenta v Tel- Aviv,no za v blizkoto bude6te v Montreal
Li4no spored men dosta smyrtonosno neshto, zashtoto ne moga da go nareka izkustvo:) Bojno da, no ne i izkustvo:) to si e napraveno da si pre4ukash drugar4eto ako ne te slusha:)
Kak e v Tel- Aviv?
Ivanq nali ne se syrdish, 4e ti razvodnyavam temata?
Izob6to ne ti se sardq,Balbi , dori naprotiv - razkloneniqta ti sa malki,to4ni i pou4itelni !

Re: Kam lyubitelite na arts martiaux v Montreal
Radvam se:)ivanq написа:Izob6to ne ti se sardq,Balbi , dori naprotiv - razkloneniqta ti sa malki,to4ni i pou4itelni !![]()
Btw...tuka se sblyskah kakto s mnogo dobri u4iteli taka i s toku shto vzeli 2 kyu majstori. Ne kazvam 4e ne sa dobri, no dokolkoto znam po pravilata na BG federaciite kakto po kyokushin taka i po shotokan tryabva da imash zashtiten pone pyrvi dan za da otkriesh shkola...
Mnogo se kefya na onezi pi4ove i madami po systezaniyata deto sa s onzi tip 4erni kolani deto s vremeto se raznishtvat i stavat beli:)
Kato se zamislya i v jivota si e taka - ot deto trygnesh tam stigash, no vijdash neshtata po dosta po-razli4en na4in.
A tova 4e ne si tolkova dobra - nikoj ne znae vyzmojnostite si dokato ne mu se naloji da gi izpolzva. Ot li4en opit go kazvam, ne sym go 4el nikyde - zaklevam se!:)
Pozdravi!
Kak e v Tel- Aviv?
Super e
ot vreme na vreme nyakoi bombi4ka,no takuv e jivotut.
Krav maga,se izpolzva v izraelskata armiya,i e podobno na na6iya spezializiran pukopa6en boi.Ima6 li predstava,kakuv kurs tryabva da se izkara i kude,za da moga da prepodavam goju v Montreal,shte se radvam da otvorya Bg 6kola.Zanimavam se ot 1986,zapo4nah pri sensei Joro Popov,no tova e druga tema
Super e

Krav maga,se izpolzva v izraelskata armiya,i e podobno na na6iya spezializiran pukopa6en boi.Ima6 li predstava,kakuv kurs tryabva da se izkara i kude,za da moga da prepodavam goju v Montreal,shte se radvam da otvorya Bg 6kola.Zanimavam se ot 1986,zapo4nah pri sensei Joro Popov,no tova e druga tema

Когато удариш течащата вода,
никаква следа не остава върху нея.
никаква следа не остава върху нея.