И ние успяхме на 7.04
И ние успяхме на 7.04
И ние минахме това препятствие. За нас : Водеща -35г. висше, френски 6/7, английски 6/6 - в сертификата съм франкофон
придружаващ- 34, висше,френски 4/4, англ. 7/8,
Имаме и дете на 8г, което не водехме.
Всичко, което е казано за Норманд Люме е вярно .Човекът наистина е благоразположен.Говори разбираем френски от типа на Ги Нолен-от инф.сесии.Аз лично почти всичко му разбрах. И двамата нямахме нужда да използваме преводачката.Тя говореше само с г-н Люме и уточняваше някои неща по документите
Нас ни пита предимно с какво се занимаваме на работа.-
И двамата сме с една и съща специалност, но работим различни неща. Зарадва се като му показахме оферти от сайта на Квебек. Пита за приятелката, тъй като не бях я посочила предварително в дюманда.Нямаше излишни въпроси от типа защо Квебек и др. Два въпроса на английски и искаше да му потвърдя , че го ползвам рядко.
И двамата бяхме по ризи, вътре беше много горещо.
Друго не се сещам.
Успех на следващите в сесията!
:haplio:
придружаващ- 34, висше,френски 4/4, англ. 7/8,
Имаме и дете на 8г, което не водехме.
Всичко, което е казано за Норманд Люме е вярно .Човекът наистина е благоразположен.Говори разбираем френски от типа на Ги Нолен-от инф.сесии.Аз лично почти всичко му разбрах. И двамата нямахме нужда да използваме преводачката.Тя говореше само с г-н Люме и уточняваше някои неща по документите
Нас ни пита предимно с какво се занимаваме на работа.-
И двамата сме с една и съща специалност, но работим различни неща. Зарадва се като му показахме оферти от сайта на Квебек. Пита за приятелката, тъй като не бях я посочила предварително в дюманда.Нямаше излишни въпроси от типа защо Квебек и др. Два въпроса на английски и искаше да му потвърдя , че го ползвам рядко.
И двамата бяхме по ризи, вътре беше много горещо.
Друго не се сещам.
Успех на следващите в сесията!
:haplio:
Uspeh!
Bravo na vas!Uspeh po-natatyk vi jelaem!
-
Toва е много труден процесKVAZAR написа:Лилава искам да те питам - как да стигна до тези страници за работа в Квебек. Благодаря за инфото.![]()

Просто трябва да попиташ "гугъл" или "яху" с вълшебната думичка "работа" на съоветния език :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended