Активиране на онлайн статуса
- simplyaven
- Обратна връзка:
Активиране на онлайн статуса
чудя се колко време след получаване на документите в Букурещ активират онлайн статуса... мина един месец и ми дава, че не може да открие активна application с този номер... взех да се притеснявам малко
аз съм по спонсорска програма, съпругар някой има ли информация?

Re: Активиране на онлайн статуса
Аз изпратих 2-те документи на 23 .12.2005, в Букурещ са пристигнали на 05.01.2006, а статуса ми е активен от 28.02.2006.simplyaven написа:чудя се колко време след получаване на документите в Букурещ активират онлайн статуса... мина един месец и ми дава, че не може да открие активна application с този номер... взех да се притеснявам малкоаз съм по спонсорска програма, съпругар някой има ли информация?
- simplyaven
- Обратна връзка:
- PoLuX
- Обратна връзка:
Re: Активиране на онлайн статуса
Божа работаsimplyaven написа:чудя се колко време след получаване на документите в Букурещ активират онлайн статуса... мина един месец и ми дава, че не може да открие активна application с този номер... взех да се притеснявам малкоаз съм по спонсорска програма, съпругар някой има ли информация?

А има ли някаква информация на клиентския номер на съпруга ти - на мен ми казаха, че излиза информация в нета веднага след като го одобрят за спонсор (ама какво излиза не знам) - това е номера, който го има на PR картата (ID No).
- simplyaven
- Обратна връзка:
- PoLuX
- Обратна връзка:
Клиентския номер го има много отдавна съпруга ти, още след изкарването на визата си тук - както казах, има го и на PR картата му - за този номер ли казваш ти или друг?
На сайта има възможност да попълниш или файлов номер, или клиентски номер, и още 1-2 опции имаше - та като се попълнят неговите данни, излиза ли някаква информация?
На сайта има възможност да попълниш или файлов номер, или клиентски номер, и още 1-2 опции имаше - та като се попълнят неговите данни, излиза ли някаква информация?
- simplyaven
- Обратна връзка:
този клиентски номер съпругът ми определено не си го е имал на картата, той беше написан на писмото от Мисисога, с него трябва да проверяваме статуса. когато се въведе на сайта имлиза, че сори ама не намираме този апликейшън и отдолу обяснението, че може да е получена /което ние знаем със сигурност/, но да не са започнали да я разгеждат и съответно - да не е активна
- simplyaven
- Обратна връзка:
разглежда се в момента апликейшъна - от 16 март, грешката ни е била, че пишехме моите имена като принсипал апликант, а е трябвало да пишем на съпруга ми имената - за тях явно той е водещ. значи за тези, които са в същото положение, ето времената, за които действат - адвокатката подаде документите в Мисисога последната седмица на януари, те са ги получили на 27 януари, одобрение на съпруга ми отта дадоха на 02 март, в Букурещ са започнали разглеждането на случая на 16 март... това е засега
успокоихме се
ааа, да не забравя - това са срокове при наличие на всички документи, включително и моите медицински и платени такси, без тази за перманент картата - нея адвокатката каза да им я платим като решат да издават виза - явно да имат стимул 

- PoLuX
- Обратна връзка:
Ами аз когато питах CIC кога ще получа файловия номер за процедурата, ми казаха, че мога да проверявам статуса и само с моя си клиентски номер (който веднъж даде ли се на човек, си остава винаги един и същ, чак след това видях, че го пише и на въпросната карта), след като започне самата процедура, а тя започва след одобряването на спонсора в Мисисага.
Може да са ме метнали, така или иначе ще видя, след някоя и друга седмица/месец. Ако са ме преметнали, ще им се обадя пак да се чуем, че отдавна не съм ги чувал, домъчня ми за тях
Стига сме ги мъчили тези номера 
Но пък съм сигурен, че процедурата няма нищо общо със другата имигрантска процедура, където завеждат досие в Букурещ, че след това изпращат медицински. Там разликата е, че трябва да започнат да разглеждат досието, за да пратят медицински, а тук тоя етап е вече минат. Абе мъгла...
Може да са ме метнали, така или иначе ще видя, след някоя и друга седмица/месец. Ако са ме преметнали, ще им се обадя пак да се чуем, че отдавна не съм ги чувал, домъчня ми за тях

Но пък съм сигурен, че процедурата няма нищо общо със другата имигрантска процедура, където завеждат досие в Букурещ, че след това изпращат медицински. Там разликата е, че трябва да започнат да разглеждат досието, за да пратят медицински, а тук тоя етап е вече минат. Абе мъгла...
- simplyaven
- Обратна връзка:
- simplyaven
- Обратна връзка: