Въпрос за DCS!
- mborodin
- Обратна връзка:
Въпрос за DCS!
Здравейте,мили хора,започвам да попълвам DCS и ето пред мен изникнаха пак неясности:тъй като сме семейство в 2 екземпляра ли попълваме DCS:един на основния кандидат и един на придружаващия?А за детето нещо?За последните 10 години съм пребивавала на различни места-някой ще иска ли по някакъв начин да го докажа това(т.е адресни регистрации).А на снимките отзад пише ли се нещо?Моля не ми се сърдете за тъпите въпроси

-
.
Здравей,mborodin!
DCS в 2 екземпляра :един на основния кандидат и един на придружаващия, като снимките се слагат така -1-во снимката на този , от когото е искането, после на другият съпруг, после дечица.За детенце - нищо , само здраве и късмет.В моето DCS съм писала само 3 адреса , а са били доста повече - с оглед да не се разводнявам в обяснения, а и не мисля, че ще тръгне някой да ви проверява къде сте живели . Не претендирам за изчерпателност , ако някой ме поправи или допълни,няма да се разсърдя,може и да греша, но така направихме ние.
DCS в 2 екземпляра :един на основния кандидат и един на придружаващия, като снимките се слагат така -1-во снимката на този , от когото е искането, после на другият съпруг, после дечица.За детенце - нищо , само здраве и късмет.В моето DCS съм писала само 3 адреса , а са били доста повече - с оглед да не се разводнявам в обяснения, а и не мисля, че ще тръгне някой да ви проверява къде сте живели . Не претендирам за изчерпателност , ако някой ме поправи или допълни,няма да се разсърдя,може и да греша, но така направихме ние.
УСМИХВАЙ СЕ!
Ако нямаш усмивки, да ти дам една от моите!
- L@dy Marmalade
-
-
Snimkite
Pishe "Joignez ici une photo format passeport de vous - meme et des membres de votre famille,qui vous accompagnent" , posle gi izrejdat v skobi - ot tova izrechenie az razbiram , che triabva na vsichki snimkite da se slojat.
УСМИХВАЙ СЕ!
-
Section Photographs: Principal applicant must attach photographs of him, his spouse or de facto spouse, and their dependent chil-
dren.If the spouse or de facto spouse is filling out the form, he needs only attach his own photograph.
Section photos : Le requerant principal doit joindre sa photo de meme que celles de son epoux ou conjoint de fait et de ses enfants
a charge.Lorsque l’epoux ou le conjoint de fait remplit un formulaire, il n’y joint que sa photo.
това пише в началото на формулярите и по-точно при инструкциите за попълванете им (английски и френски вариант).
но и да сте сложили снимките на всички във формуляра на неводещия кандидат - няма страшно.
поздрави!
dren.If the spouse or de facto spouse is filling out the form, he needs only attach his own photograph.
Section photos : Le requerant principal doit joindre sa photo de meme que celles de son epoux ou conjoint de fait et de ses enfants
a charge.Lorsque l’epoux ou le conjoint de fait remplit un formulaire, il n’y joint que sa photo.
това пише в началото на формулярите и по-точно при инструкциите за попълванете им (английски и френски вариант).
но и да сте сложили снимките на всички във формуляра на неводещия кандидат - няма страшно.
поздрави!
-
@
Благодаря, че ни светнахте, ама вече късно!
Тези редове нещо сме ги проспали, пък и не беше така написано - с червено, за да ни се набие в очите.
Поздрави и от нас!
Успех!
Тези редове нещо сме ги проспали, пък и не беше така написано - с червено, за да ни се набие в очите.
Поздрави и от нас!
Успех!
УСМИХВАЙ СЕ!
Още въпроси...
Здравейте всички,
Знам, че DCS може да се попълни на френски или на английски език. Във форума обаче преобладават мненията, че е по-добре документите да са на френски предвид уникалната характеристика на Квебек като френскоговоряща провинция.
В тази връзка въпросът ми може би ще изглежда банален и изтъркан, но ме интересува има ли действително (кандидат) емигранти, които са попълнили документи на английски език и са имали успешна процедура (имиграция).
Наскоро?
Особено ако са посочили много високи нива за английски език и доста скромни за френски?
Другият ми въпрос е ако DCS е на английски (френски), трябва ли (задължително) другите документи да са преведени на същия език или може да са смесени?
Още веднъж - успех на всички!!!
Знам, че DCS може да се попълни на френски или на английски език. Във форума обаче преобладават мненията, че е по-добре документите да са на френски предвид уникалната характеристика на Квебек като френскоговоряща провинция.

Другият ми въпрос е ако DCS е на английски (френски), трябва ли (задължително) другите документи да са преведени на същия език или може да са смесени?

Още веднъж - успех на всички!!!
-
- Обратна връзка:
Аз самите формуляри ги попълних на френски (те самите си бяха на френски), а преводите на другите необходими документи ги направих на английски)
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена